Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΟΥΤΕ ΒΟΣΚΟΣ ΣΤΙΣ ΆΛΠΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ! ΈΤΣΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ

Απάντηση στα πιο σκοτεινά σενάρια των συνωμοσιολόγων -δηλαδή το τι απέγινε ο Γερμανός δικτάτορας Αδόλφος Χίτλερ όταν μπήκε στο Βερολίνο ο Κόκκινος Στρατός τον Απρίλιο του 1945- επιχειρεί να δώσει το ευρωπαϊκό ιατρικό περιοδικό “European Journal of Internal Medicine”.
Επιβεβαιώνει την επίσημη εκδοχή ότι ο Αδόλφος Χίτλερ διαβόητος αρχηγός των Ναζί πέθανε, όντως, στο υπόγειο καταφύγιό του, καταπίνοντας χάπι υδροκυανίου και στη συνέχεια με μία σφαίρα στο κεφάλι του.
Γάλλοι ανθρωπολόγοι της ιατρικής επιθεώρησης είχαν τη σπάνια ευκαιρία να εξετάσουν στη Μόσχα όπου φυλάσσονται, την οδοντοστοιχία και ένα μέρος του κρανίου του Χίτλερ, όπως μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βρετανική Ιντιπέντεντ και η Ουάσιγκτον Ποστ.
“Τα δόντια είναι αυθεντικά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η μελέτη μας αποδεικνύει ότι ο Χίτλερ πέθανε το 1945. Μπορούμε να σταματήσουμε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας για τον ηγέτη της ναζιστικής Γερμανίας. Δεν διέφυγε στην Αργεντινή με υποβρύχιο, δεν κρυβόταν σε μυστική βάση στο Νότιο Πόλο,
ούτε στη … σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού” δήλωσε ο Φιλίπ Σαρλιέ, ειδικός στην ιατρική ανθρωπολογία.
Αυτοψία στον Χίτλερ στη Μόσχα
Η σύγκριση των δοντιών με τα ήδη γνωστά οδοντιατρικά αρχεία του Χίτλερ, ενόσω ζούσε, επιβεβαιώνει ότι ανήκουν σε αυτόν.
Επίσης, η ανάλυση με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη κρέατος, αφού ο αιμοσταγής Αδόλφος ήταν φυτοφάγος.
Οι Γάλλοι ερευνητές ανέφεραν ότι το 2017 η ρωσική μυστική αστυνομία FSB και τα ρωσικά κρατικά αρχεία τούς έδωσαν άδεια να εξετάσουν τα δόντια του ηγέτη του ναζιστικού κράτους, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το 1946.
Οι επιστήμονες μπόρεσαν, ακόμη, να δουν και ένα μέρος του κρανίου που θεωρείται ότι προέρχεται από τον 56χρονο Χίτλερ και το οποίο φέρει μία τρύπα, κατά πάσα πιθανότητα από σφαίρα στην αριστερή πλευρά του.
Παρ’ όλα αυτά, οι Ρώσοι δεν επέτρεψαν στους επιστήμονες να πάρουν δείγματα DNA από αυτό το κομμάτι του κρανίου, που πάντως η μορφολογία του είναι “απολύτως συγκρίσιμη” όπως είπαν, με ακτινογραφίες που είχαν ληφθεί το 1944, ένα έτος πριν πεθάνει στη γερμανική πρωτεύουσα.
Μετά την αυτοκτονία του και ύστερα από εντολή του, το σώμα του τυλίχθηκε με τη σβάστικα, περιλούστηκε με καύσιμα και κάηκε στον κήπο της καγκελαρίας.
Τις επόμενες ημέρες εντοπίστηκε από τους Σοβιετικούς, που το έθαψαν σε διάφορα σημεία του Βερολίνου και τελικά καταστράφηκε το 1970. Ό,τι απέμεινε από τον πάλαι ποτέ φοβερό και τρομερό δικτάτορα ήταν ένα κομμάτι κρανίου και μερικά χαλασμένα δόντια.
Οι θεωρίες συνωμοσίας – Βοσκός στις Αλπεις και άλλα παραμύθια
Το άκουσμα και μόνο του ονόματος του Χίτλερ σκορπούσε τρόμο και πανικό. Εύλογο ήταν, λοιπόν, να οργιάσουν οι φήμες ότι δεν είχε πεθάνει και πως ζούσε κάπου στον πλανήτη, προετοιμάζοντας την αντεπίθεση του Ράιχ.
Οι πιο ήπιες από αυτές τον ήθελαν να ζει μεταμφιεσμένος σε βοσκό στις Άλπεις. Ότι δήθεν φυγαδεύτηκε αεροπορικώς στη Δανία και μετά στην Ισπανία, από όπου τον παρέλαβε ένα γερμανικό Uboat (υποβρύχιο) και τον μετέφερε στη Νότια Αμερική και στην Ανταρκτική.
Η πιο εξωφρενική, όμως, από τις θεωρίες συνωμοσίας θέλει τον Αδόλφο Χίτλερ να κρύβεται σε μυστικές ναζιστικές εγκαταστάσεις στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.
Η αλήθεια με τις συνωμοσίες είναι ότι λίγοι τις πιστεύουν, αλλά εκείνοι που τις λατρεύουν είναι πολλοί-πολλοί περισσότεροι.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: