Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΦΘΙΩΤΙΔΑ : ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ! ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του συνταξιούχου αστυνομικό, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει επί σειρά ετών, και Αστυνομικός Διευθυντής στο νομό Φθιώτιδας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις 7:00', ο 80χρονος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Σπερχειάδα και άρχισε να πυροβολεί άσκοπα στον αέρα.
Όπως είναι φυσικό όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, με κάποιους από αυτούς να ενημερώνουν την αστυνομία, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι το ίδιο έκανε και ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ήταν μεθυσμένος.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του, ο ίδιος αρνήθηκε ότι πυροβολούσε, ωστόσο στο σπίτι μετά από έρευνα που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα όπλα.
Τα δυο από αυτά, μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα πιστόλι,
φέρεται ότι τα κατείχε νόμιμα, αλλά η άδειά τους είχε λήξει. Για τα υπόλοιπα δεν είχε άδεια και ισχυρίστηκε ότι είναι παλιά και τα έχει για κειμήλια.
Ο πρώην αστυνομικός συνελήφθη και τα όπλα κατασχέθηκαν. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος θα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: