Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΚΕΡ: ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ- ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απειλές ότι θα προχωρήσουν σε νέες επιθέσεις το επόμενο διάστημα εξαπέλυσαν Τούρκοι χάκερ που προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα σε κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων και η σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Οι Τούρκοι έδωσαν συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και τον ανταποκριτή του σταθμού στην Τουρκία, Μανώλη Κωστίδη και απείλησαν ακόμη και με διαρροή στοιχείων του υπουργείου Εξωτερικών, που, όπως ισχυρίσθηκαν έχουν περιέλθει στην κατοχή τους.
Η συνέντευξη έγινε σε γραφείο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης με τους χάκερ που αυτοαποκαλούνται "Πολεμιστές του Διαδικτύου", να ισχυρίζονται ότι αιτία των επιθέσεων που έχουν εξαπολύσει είναι "οι άδικες αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για τα οκτώ μέλη της FETO" - τους οκτώ εκζητούμενους ως πραξικοπηματίες, αξιωματικούς.
Οι χάκερ τονίζουν μεταξύ άλλων πως "μπορούν να κατεβάσουν" σελίδες ελληνικών φορέων και οργανισμών,
και αυτό θα εξαρτηθεί το επόμενο διάστημα "από τις αποφάσεις σχετικά με τους γκιουλενιστές". Μάλιστα, απάντησαν ότι η ομάδα τους αριθμεί "χιλιάδες μέλη".
Οι χάκερ, 35άρηδες στην πλειονότητά τους εστίασαν στην υπόθεση των οκτώ αξιωματικών που εκζητούνται από την Τουρκία ως πραξικοπηματίες.
Μάλιστα, οι ίδιοι έλαβαν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να δώσουν τη συνέντευξη, ενώ παράλληλα με τον οπερατέρ του τηλεοπτικού σταθμού, κινηματογραφούσαν και εκείνοι τη συζήτηση με τον δημοσιογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: