Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΕΙΚΟΝΕΣ}


H ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΘΕΛΕΙ PQΥSΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ‘ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ’  ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ 'PQΥΣΤΕΨQUΝ'... ΟΙ PQΥΣΤΗGFΣ !!!!
Στην αρχαία ελληνική που διέθετε περισσότερες από μία λέξεις για κάθε έννοια και κάθε λεπτή της απόχρωση, η λέξη που χρησιμοποιείτο ήταν «κίναιδος», ο κινών δηλαδή την αιδώ – αυτός που φέρνει ντροπή κι αυτή πρέπει κι εμείς να χρησιμοποιούμε εκτός αν προτιμούμε την «δημοτική», ευρύτατα γνωστή και χρησιμοποιούμενη λέξη «πούστης», που εκτός της ερωτικής «προτιμήσεως», χαρακτηρίζει και ένα άτομο με ύπουλη, συμφεροντολογική, ανακόλουθη και γενικά άτιμη, δηλ. πούστικη συμπεριφορά.
2. Το ίδιο με τις πιο πρόσφατες τεχνητές λέξεις «ομοφοβικός/ή – ομοφοβία) που, εκτός από νεολεξία συγκεκριμένης αποστολής και προορισμού, αποτελούν και αρνητικό προσδιορισμό τη στιγμή που υπάρχει ο αντίστοιχος θετικός (φυσιολογικός ερωτικά άνθρωπος ή απλά φυσιολογικός), οπότε εκτός από υπόπτου εμπνεύσεως, είναι άχρηστες και γλωσσικά επιβαρυντικές, άρα εξοβελιστέες.
Ο ομοφυλόφιλος είναι το απόλυτα προστατευμένο “είδος” της Νέας Τάξης. Μια πραγματική “Ιερή Αγελάδα” οι πρώην παρεξηγημένοι και κατατρεγμένοι; Από τα αλώνια στα σαλόνια;
Γιατί άραγε τα τελευταία χρόνια συνέβη αυτό, το οποίο δεν συνέβη ποτέ και σε καμία κοινωνία εδώ και χιλιάδες χρόνια;
Σε τι διαφέρει η σημερινή κοινωνία από το σύνολο των κοινωνιών της ιστορίας; Πώς είναι δυνατόν μια σκληρή και δογματική κοινωνία, όπως είναι η χριστιανική, η οποία έβλεπε με προκατάληψη και εχθρικότητα έναν άνθρωπο που απλά είχε την “ατυχία” να είναι αριστερόχειρας, να γίνει τόσο φιλική και γενναιόδωρη με ανθρώπους πραγματικά ιδιόμορφους, όπως είναι οι ομοφυλόφιλοι;
Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε συμφέροντα. Στα συμφέροντα των ισχυρών συγκεκριμένα. Σε αυτά τα συμφέροντα κρύβονται όλες οι απαντήσεις που μας ενδιαφέρουν. Συμφέρει στους ισχυρούς της Νέας Τάξης,
να επιβληθεί στην κοινωνία ο τρόπος λειτουργίας και σκέψης των ομοφυλοφίλων. Τους συμφέρει απ’ όλες τις απόψεις. Τους συμφέρει οικονομικά, εμπορικά και στρατηγικά. Οι ομοφυλόφιλοι, λόγω της ιδιομορφίας τους, μπορεί να μην γίνουν ποτέ κοινωνικά πρότυπα, αλλά, ως καταναλωτικά πρότυπα, είναι τα ιδανικά. Εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό. Να καταλάβει κάποιος τον λόγο που ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι το ιδανικό καταναλωτικό πρότυπο της Νέας Τάξης. Της υλιστικής Νέας Τάξης, η οποία δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο πέρα από τις εισπράξεις. Αυτό, για να το καταλάβει, θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της ίδιας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των κυρίαρχων αυτής της Τάξης. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η τάξη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και από τα συμφέροντα αυτών των παραγόντων μπορούμε να καταλάβουμε τον έρωτά τους για τους ομοφυλόφιλους.

Ο ομοφυλόφιλος είναι από τη φύση του απόλυτα εξαρτώμενος από το cash flow, που θα έλεγε και ένας αμερικανοσπουδαγμένος. Είναι απόλυτα εξαρτώμενος από το χρήμα. Αναγκαστικά. Η ζωή του όλη είναι βασισμένη πάνω στο χρήμα. Η “ευτυχία” του είναι εφικτή μόνον μέσω αγοραπωλησίας και οι αγοραπωλησίες γίνονται μόνον με χρήμα. Πολύ χρήμα. Χωρίς χρήμα απλά δεν έχει οξυγόνο για να ζήσει. Γιατί δεν μπορεί να σταθεί όρθιος, δεν μπορεί να στηρίξει τηΝ παρά- φύση του. Αν, δηλαδή, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει ανέξοδα μόνον με τον έρωτα και λίγο ψωμάκι, ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί, γιατί πρέπει να αγοράσει και το σεξ.

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν εντοπίσει από πολύ νωρίς την 
επικινδυνότητα των ομοφυλοφίλων για το κοινωνικό σύνολο. Γιατί ήταν επικίνδυνοι; Γιατί, όπως είπαμε, διέφεραν από τους υπόλοιπους ανθρώπους και όχι μόνον στα γούστα. Ενώ για τους κοινούς ανθρώπους το να ζήσουν μια πλήρη ζωή ήταν σχετικά φτηνή υπόθεση, για τους ομοφυλόφιλους δεν ίσχυε το ίδιο. Αυτοί, για να ζήσουν με μια ανάλογη πληρότητα, έπρεπε να έχουν χρήματα.Έπρεπε να έχουν άφθονα χρήματα, για να αγοράσουν αυτό, το οποίο δεν πουλιέται ούτε εύκολα ούτε φτηνά και το οποίο είναι ο άνθρωπος. Άρα; Άρα, ήταν επικίνδυνοι όταν ασκούσαν εξουσία και βρίσκονταν πολύ κοντά στα δημόσια ταμεία. Οι Αρχαίοι Έλληνες θανάτωναν όποιον ομοφυλόφιλο απέκρυπτε την ιδιομορφία του και αναλαμβάνανε δημόσιο αξίωμα. Θεωρούσαν απολύτως δεδομένο ότι —την πρώτη στιγμή που θα μπορούσε— θα επιχειρούσε να κλέψει τα ταμεία, να προδώσει την πατρίδα ή να κάνει υπέρβαση εξουσίας, προκειμένου να απολαύσει τον πανάκριβο στόχο του.






 Καμαρώστε τους βρωμόπουστες ... Δίπλα στον Τσολιά... έπρεπε νάμαι ο Τσολιάς ρε πούστηδες...













Βεβήλωση Ελληνικής της σημαίας





Δεν υπάρχουν σχόλια: