Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ZΩΝΗ 51: Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ… ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΦΩΤΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που έχουν κατά καιρούς απασχολήσει την ανθρωπότητακαι δεν έχουν βρει ακόμη απάντηση είναι το εάν υπάρχουν τελικά εξωγήινοι ή όχι. Στις ΗΠΑ υπάρχει μια στρατιωτική βάση η οποία έχει προκαλέσει αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας.
Πρόκειται για την περίφημη ζώνη 51. Μυστήριο καλύπτει την συγκεκριμένη περιοχή καθώς εδώ και δεκαετίες δεν έχει αποκαλυφθεί τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.
Η Ζώνη 51 υπάρχει και οι θεωρίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους παραμένει μυστικό οργιάζουν εδώ και χρόνια.
Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι η εξήγηση έχει σχέση με το μεγαλύτερο ερώτημα που απασχολεί τον άνθρωπο: υπάρχουν εξωγήινοι;  ,

Το μυστήριο πυκνώνει καθώς εάν υπάρχουν όντως εξωγήινοι, μήπως βρίσκονται ανάμεσά μας; Μήπως οι αρχές το γνωρίζουν αλλά κρατούν τις πληροφορίες απόρρητες;
Η Ζώνη 51 έχει συνδεθεί με την συντριβή του Roswell. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post το περιστατικό ανέφερε το 1947 ο ιδιοκτήτης ενός ράντσου ο οποίος ειδοποίησε τις στρατιωτικές αρχές κοντά στο Roswell στο Νέο Μεξικό. Ο κτηνοτρόφος εξήγησε ότι είχε βρει τα συντρίμμια από ένα μηχάνημα αγνώστου ταυτότητας. Οι στρατιωτικοί μάζεψαν τα συντρίμμια και απαγόρευσαν στους πάντες να πλησιάσουν τον τόπο της συντριβής. Ποια είναι η σύνδεση της συντριβής στο Roswell, που έχει σχετιστεί με τη μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας στον κόσμο για τους εξωγήινους, και της Ζώνης 51;
Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, μία από τις θεωρίες είναι ότι η αμερικανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη βάση για να αναλύσει τα διαστημικά σκάφη καθώς και τους εξωγήινους που βρίσκονται στη Γη.
Πολλοί από εκείνους που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, είναι πεπεισμένοι ότι το υποτιθέμενο διαστημικό σκάφος του Roswell μεταφέρθηκε στην Ζώνη 51. Η υπόθεση διαδόθηκε παντού καθώς άτομα που ισχυρίζονταν ότι εργάζονταν στην Ζώνη 51 προχώρησαν σε υποτιθέμενες ομολογίες και αποκαλύψεις για τα όσα έζησαν και είδαν εκεί. Η εφημερίδα Sun δημοσίευεσε τη μαρτυρία ενός άνδρα ο οποίος βεβαιώνει ότι είδε το σκάφος της υπόθεσης Roswell μέσα στη Ζώνη 51. Και έκανε ακόμη πιο απίστευτες αποκαλύψεις.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πρώνη πράκτορας της CIA είχε ανακρίνει έναν εξωγήινο με γκρίζο δέρμα ο οποίος είχε τρύπες στη θέση των αυτιών, ο εγκέφαλός του ήταν αφύσικα μεγάλος και η μύτη εξαιρετικά μικρή.
Ο πρώην πράκτορας της CIA έδωσε και λεπτομέρειες σχετικά με το διαστημικό σκάφος το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά του αψηφούσε την βαρύτητα, μια τεχνολογία που μελετήθηκε και κωδικοποιήθηκε στην Ζώνη 51.
Σύμφωνα με μια άλλη θεωρία, η Ζώνη 51 διαθέτει μυστικά κρησφύγετα και υπόγειες σήραγγες όπου κρύβονται διαστημικά σκάφη, όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα Howstuffworks.
Μια άλλη θεωρία συνδέει τη Ζώνη 51 με μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ανθρωπότητας: τα πρώτα μας βήματα στη Σελήνη!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Howstuffworks, ο συγγραφέας Bill Kaysing είχε δηλώσει ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’60 η NASA είχε ανακαλύψει ότι ήταν αδύνατον να στείλει άνθρωπο στο Φεγγάρι εξαιτίας της πολύ ισχυρής ακτινοβολίας.
Ισχυρίστηκε ότι για να παραμείνει σε ισχύ το πρόγραμμα Apollo, η NASA δημιούργησε τις σκηνές της προσελήνωσης σε κινηματογραφικό στούντιο που βρίσκεται μέσα στην Ζώνη 51.
Σε μια συνέντευξη που δημοσίευσε το Las Vegas Now, ένα άνδρας με το όνομα Bob Lazar βεβαίωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει εξωγήινες τεχνολογίες όταν εργαζόταν στην Ζώνη 51.
Πριν εγκαταλείψει τη θέση του στη βάση, ο Luis Elizondo έδωσε στη δημοσιότητα τρία βίντεο στα οποία υποτίθεται ότι φαίνεται η προσέγγιση αεροσκαφών και ΑΤΙΑ.
Εσείς τι πιστεύετε για όλα αυτά; Πιστεύετε στην ύπαρξη εξωγήινων και στους μύθους που υπάρχουν γύρω από την Ζώνη 51;

Δεν υπάρχουν σχόλια: