Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ 40 ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου μετά από 8 χρόνια πολέμου, μιας χυδαίας ιμπεριαλιστικής επίθεσης δεν κέρδισε μόνον τη μεγαλύτερη μάχη στην παγκόσμια ιστορία (δες: Δεν ξεχνάμε! Hafez Al Assad: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!)
Στην 'Adra, τη βιομηχανική πόλη 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Δαμασκού, τέθηκε εκ νέου σε λειτουργία η αυτοκινητοβιομηχανία "Siamco". Μια Ιρανική-Συριακή συμπαραγωγή αυτοκινήτων [Syrian Iranian Car Manufacturing Company LLC (SIAMCO)], που παράγει νέα υπερσύγχρονα μοντέλα αυτοκινήτων, αλλά και... μεταξύ των οποίωνPeugeot 207, με κινέζικη συνεργασία Shaba και Shamra, αλλά επίσης Geely και Brilliance, Lada και Oka.

Το εμπάργκο της "πολιτισμένης" δύσης (βλέπε: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία) κι η απαγόρευση εισαγωγής αυτοκινήτων έδωσε πνοή στην εθνική αυτοκινητοβιομηχανία της Συρίας με μοντέλα όπως το ‘Syrians’, πέρα από τις συμπαραγωγές στη Συρία με το Ιράν.
Σήμερα η ικανότητα παραγωγής του εργοστασίου στην 'Adra είναι 40 υπερσύγχρονα αυτοκίνητα την ημέρα, πάντα με αυξανόμενους ρυθμούς παραγωγής σε εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου. Μια αυτοκινητοβιομηχανία με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που σύντομα θα παράγει 70.000 οχήματα το χρόνο και θα κατακλύσει ακόμη και τις αγορές πολλών χωρών του κόσμου.






Στη βιομηχανική πόλη 'Adra...
...ακριβώς λόγω του φονικού εμπάργκο σε απαραίτητα εξειδικευμένα φάρμακα -κυρίως την καταπολέμηση του καρκίνου στα μικρά παιδιά- αναπτύχθηκε ραγδαία Εθνική Φαρμακοβιομηχανία με τη συνδρομή της μεγάλης Κουβανέζικης Επανάστασης.
Ακόμη και στο γεωργικό τομέα, που απαγορεύονται τα μεταλλαγμένα κι η χρήση ζιζανιοκτόνων φαρμάκων και χημικών λιπασμάτων, ένα "μπουμ" εξαγωγών εσπεριδοειδών προς τη Ρωσία, που κι εκεί η δύση επιβάλει "εμπάργκο' και δεν επιτρέπει εξαγωγές προϊόντων.   
Το “Made in Syria” είναι η παγκόσμια πρόκληση ενός λαού που οκτώ (8) ολόκληρα χρόνια δέχεται τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επίθεση της παγκόσμιας ιστορία και σήμερα είναι λαός Νικητής!
Αυτή είναι η Συρία που πρόδωσε η ελληνική πολιτική των μνημονίων, ξεχνώντας: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Ποια είναι η "μαγική συνταγή" γι' αυτό που συμβαίνει σήμερα σε μια "γεωγραφική περιοχή" της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου; (να μην ξεχνάμε το σημερινό ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στο προτεκτοράτο του Σόρος και το αφήγημα του "γεωγραφικού" προσδιορισμού ονόματος για τους σλαβοσκοπιανούς, μιας κι αυτό περιλαμβάνει Ιράν, Ινδία, Μέση Ανατολή, Αίγυπτο κ.α)
Η Συρία του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" που πλήρωσε την ιμπεριαλιστική επίθεση 8 χρόνων με περισσότερους από 250.000 νεκρούς Μάρτυρες Πατρίδας κι Ανεξαρτησίας κι έχει αυτή της ανάπτυξη, διαθέτει μια απλή "συνταγή": "εθνικό νόμισμα" για δημόσιες επενδύσεις, "εθνικό τραπεζικό σύστημα" χωρίς καμία σχέση κι εξάρτηση από ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΕΚΤ, Ρότσιλντ και σια
Με τα παραπάνω ένας "άξονας Αντίστασης" που δεν γονάτισε, αλλά τελείωσε τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Δεν υπάρχουν σχόλια: