Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ! ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ «ΛΕΒΕΝΤΕΣ»
Επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησε ο 
Ευάγγελος Αντώναρος το βράδυ της Δευτέρας. Χρήστης των social media τον είδε και τον φωτογράφισε την ώρα που έφευγε, στις 21:30, από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου το πρώην στέλεχος της ΝΔ.  
Στη συνέχεια ο κ. Αντώναρος πήγε στην ΕΡΤ, καθώς ήταν καλεσμένος σε πολιτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. Στην φωτό ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή μόλις,
έχει φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κεγκέρογλου: Να τον χαίρεστε -Συνεχίζετε η κεντροδεξιά διεύρυνση
Ο βουλευτής της Δημοκρατική Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου σχολίασε στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλη τη φωτογραφία που κυκλοφορεί από το πρωί στο διαδίκτυο και εμφανίζει τον Ευάγγελο Αντώναρο να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο αφού έχει βγει από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου χθες το βράδυ .
«Χθες με μερική έκπληξη είδαμε στην ΕΡΤ τον κ. Αντώναρο να εκπροσωπεί και να εκφράζει τις απόψεις του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών .
«Δεν ήταν παράξενο αφού είχε βγει νωρίτερα από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο βήμα της διεύρυνσης προς την κεντροδεξιά».
«Να τον χαίρεστε. Μετά την Παπακώστα, τον Παπαγγελόπουλο, την Κουντουρά και τον Κουίκ και όλους τους εξουσιομανείς από τον δικό μας χώρο που μας πρόδωσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: