Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ PYRAMIDOS, ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΑ «ΚΑΓΚΕΛΙΑ» ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ THE CALLER!

ΈΠΟΣ! ΜΕΤΑ ΤΟ «ΜΕΛΑΧΡΙΝΑΚΙ», ΙΑΠΩΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΑ «ΚΑΓΚΕΛΙΑ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά το «Βρε Μελαχρινάκι» και το «Μαρία με τα κίτρινα» το ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos… ξαναχτυπά κάνοντας remix τα «Καγκέλια» και …ρίχνουν τα διαδίκτυο! 
Οι Pyramidos, το γνωστό ιαπωνικό συγκρότημα με τις βαλκανικές ethnic επιρροές έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί στην χώρα μας πριν 8 χρόνια περίπου όταν άρχισαν να ερμηνεύουν παλιές ελληνικές επιτυχίες και τις ανέβαζαν στο youtube. 
Στην Ελλάδα έχουν ήδη αρκετούς θαυμαστές και μάλιστα έχουν  εμφανιστεί δυο φορές στην χώρα μας. Η τελευταία τους εμφάνιση έγινε το 2014 στο πλαίσιο περιοδείας που έκαναν στα Βαλκάνια. 
Εμείς τους βρήκαμε και μίλησαν στο The Caller για το πώς γνώρισαν την ελληνική μουσική, ποιον Έλληνα καλλιτέχνη θαυμάζουν  αλλά και το πώς επιλέγουν τα ελληνικά τραγούδια που κάνουν remix. «Η πρώτη φορά που ακούσαμε ελληνική μουσική ήταν όταν έπεσε στα χέρια μας ένας δίσκος του Gus Vali, πρόκειται για έναν κορυφαίο μουσικό που με το κλαρίνο του μαγευτήκαμε από την ελληνική μουσική».  
O Gus Vali είναι ελληνοαμερικανός μουσικός,
που μέσα από το κλαρίνο του προώθησε τόσο τα ελληνικά τραγούδια όσο και την τέχνη του χορού της κοιλιάς, που στο εξωτερικό δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη. 
 Πώς όμως γίνεται η επιλογή των τραγουδιών που θα ερμηνεύσουν στα ελληνικά; «Μετά από επιθυμία των θαυμαστών μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι fan μας ανταποκρίνονται τόσο θερμά με τις επιλογές μας. » και είναι ιδιαίτερα δύσκολο όλο αυτό το εγχείρημα καθώς τραγουδούν στα ελληνικά! Αγαπημένος τους Έλληνας καλλιτέχνης «είναι ο Θεόδωρος Μουρατίδης, ο οποίος παίζει μπουζούκι» ενώ όπως μας λένε «Μπορεί να έχουμε έρθει στην Ελλάδα δυο φορές για συναυλίες  όμως θέλουμε να ξαναέρθουμε και να παίξουμε κι άλλο!» Γνωρίζουν ότι εδώ έχουν πολλούς θαυμαστές «και προσπαθούμε να έχουμε επικοινωνία μαζί τους, με την πρώτη ευκαιρία».

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: