Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΕ "ΗΓΕΤΗ"... ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΜΠ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Ω! ΠΑΝΣΟΦΕ

Γιώργος Παπαγιαννόπουλος
Ακροδεξιούς και 70.000 νοματαίους είδε ο κ. Τσίπρας, στην Παλλαϊκή κινητοποίηση, στο Σύνταγμα στις 20.01.18..κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών"... όπως είπε ανάμεσα στα άλλα, στην Κύπρο, στον Γάλλο πρόεδρο κ. Μακρόν. ("όμοιος ομοίω αεί πελάζει", ξέρετε αυτόν που τον κυνηγάνε τα "Κίτρινα γιλέκα"..). Όντως, η Εξουσία είναι "ισχυρή", Εμείς, ΔΕΝ έχουμε "μηχανισμούς", δεν έχουμε τα ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ των Σόρος... που ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί υπέρ του... μόνο την...
ΛΑΊΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΠΙΣΤΗ, εντούτοις, έχουμε ένα και ΜΟΝΟ ερώτημα.. αφού σε εσάς αγαπητέ, υπάρχει τέτοια σιγουριά.. τι σας ενοχλεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ να μιλήσει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ;..Με περισσή ευγένεια..Λαοπρόβλητε "Ηγέτη"..Σταλινο-Εθνομηδένι....(ουπς, μου ξέφυγε..).
Ο Τάσος Κορωνάκης, ο Αλέκος Αλαβάνος που σε έκανε "αρχηγό", "πρόεδρε" του 15μελούς,

.. ούτε στο ΕΜΠ δεν μπήκες, μόνο εκ μεταγραφής από την Βουλγαρία, ω! πάνσοφε..(ονόματα και διευθύνσεις, όλοι έχουμε..), όλοι αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που διαδήλωναν στα σύνορα υπέρ της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας".. είναι ακόμη ΜΑΖΙ σου..;;;!!!- φταίνε το ίδιο!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, είναι τελειωμένος..
είστε ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.. Καλή Τύχη σε όλους..


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/01/blog-post_645.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: