Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ

Φιλύποπτος
Καμμένος: Πιστεύω περισσότερο τις ΗΠΑ από την Ε.Ε. σαν σύμμαχο 
«Οι δύο τελευταίοι πρόεδροι, Ομπάμα και Τραμπ, βοήθησαν τη χώρα να βγει από την κρίση» 
Σε ερώτηση του newsbeast.gr ότι υπάρχει η αίσθηση πως οι ΗΠΑ θέλουν αυτήν τη συμφωνία και εάν θα υπάρχει αντίδραση από πλευράς ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος επισήμανε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν από την πρώτη στιγμή υπέρ της στροφής της Ελλάδας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό επετεύχθη και η κυβέρνηση γύρισε το καράβι της Ελλάδας προς τις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2015».
Για να συμπληρώσει πως «Οι ΗΠΑ και οι δύο τελευταίοι πρόεδροι, Ομπάμα και Τραμπ, βοήθησαν τη χώρα να βγει από την κρίση. Εάν κάποιος βοήθησε την Ελλάδα να βγει από την κρίση, είναι οι ΗΠΑ και οι γεωπολιτικές συμφωνίες με Ισραήλ, Αίγυπτο, Ιορδανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στα νότια. Με τις ΗΠΑ και την εμπλοκή της Exxon Mobil και των αμερικανικών εταιρειών στην εξόρυξη φυσικού αερίου, όπως επίσης και με τη δημιουργία της μεγάλης αποθήκης φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Ελλάδας ταυτίζονται». 
Για να ολοκληρώσει επί του θέματος, λέγοντας:
 «Είχα για ακόμη μια φορά την τιμή να συναντηθώ προχθές με τον Αμερικανό πρέσβη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Γνωρίζω τη θέληση των ΗΠΑ να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Θέλω όμως να σας πω, ότι η λύση των Πρεσπών δεν είναι πρόταση των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι της Ελλάδας. Με τις ΗΠΑ είναι ξεκάθαρο ότι πιστεύουμε σε κοινή πορεία και πιστεύω περισσότερο τις ΗΠΑ από την Ε.Ε. σαν σύμμαχο».
 


Το ανωτέρω από εδώ: 

newsbeast 

ΕΠΩΝΥΜOΣ ΕΠΑΙΝΟΣ στον Donald Trump, πέρα από ο,τιδήποτε άλλο..


Διαβάστε και εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11138

ΠΗΓΗ: resaltomag.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: