Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΔΟΓΚΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ...

H  εισαγγελέας Αριστοτελεία Δόγκα, που συγκλόνισε με την αγόρευσή της στην υπόθεση Τοπαλούδη, κατάγεται από τη Ρόδο (από την πλευρά της μητέρας της ενώ από την πλευρά του πατέρα της έχει καταγωγή από το Γαλαξίδι) και φρόντισε μάλιστα να το επισημάνει στην αγόρευσή της, αναφέροντας τα εξής: «Έχω καταγωγή από τη Ρόδο, γνωρίζω κάποια πράγματα. Ευτυχώς που κάποιοι λίγοι άνθρωποι που λένε ας αποδοθεί δικαιοσύνη και κρατάνε τη χώρα όρθια. Έχω παράπονο από το ανακριτικό έργο, υπήρχαν και άλλοι θύματα».
Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας, πότε απευθυνόμενη στους γονείς της άτυχης φοιτήτριας και πότε στους κατηγορούμενους δήλωσε βέβαια για την ενοχή τους, αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορουμένου, για τον οποίο ζήτησε από το δικαστήριο να σταλεί πίσω στην εισαγγελία η δικογραφία για περαιτέρω έρευνα.
Τη βεβαιότητά της πως ο πατέρας του Έλληνα κατηγορουμένου γνώριζε όσα είχα γίνει, επανέλαβε η εισαγγελέας, που δέβαλε στο κάδρο και τη γιαγιά του κατηγορουμένου. «Η γιαγιά έχει ακούσει, δεν μπορώ να πω ότι εκείνη τη στιγμή ότι πίστευε ότι πάνω σκοτώνουν. Αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω. Θέλω να ερευνηθεί. Πιθανόν μπορεί να νόμιζε ότι συνέβαιναν τα συνήθη όργια που είχε συνηθίσει το αυτάκι της. Να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και να σταλούν στις εισαγγελικές αρχές για ευθύνες του πατέρα του Ροδίτη, όσον αφορά την εξαφάνιση του στρώματος, εκεί όπου μαρτύρησε η Ελένη. Ο πατέρας θα πρέπει να ερευνηθεί και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, αφού πίεσε συγκεκριμένο ιδιώτη ψυχίατρο «για να βγάλει το γιο του ψυχωτικό» και να αλλάξει εκ των υστέρων στιγμιογράφηση ώστε να είναι ακαταλόγιστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: