Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η δολοφονία 37χρονου Κινέζου ερευνητή, ο οποίος έκανε έρευνα για τον κορονοϊό. Ο Μπινγκ Λιου, ο οποίος εργαζόταν στο Πανεπίστημιου του Πίτσμουργκ, δολοφονήθηκε στο σπίτι του στην Πενσιλβάνια το Σάββατο το απόγευμα.
Σύμφωνα με την Daily Mail, o δράστης της δολοφονίας, ο 46χρονος Χάο Γκου, μπήκε στο σπίτι του 37χρονου ερευνητή από μια ξεκλείδωτη πόρτα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, το λαιμό και τον κορμό. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως ο δράστης στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν αλλά δεν έγινε γνωστό ούτε το είδος της σχέσης τους ούτε το κίνητρο για τη δολοφονία του ερευνητή.
«Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων για την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών της SARS-CoV-2 [COVID-19] και την κυτταρική βάση των ακόλουθων επιπλοκών», ανέφερε μια ανακοίνωση του εργαστηρίου όπου εργαζόταν. «Θα κάνουμε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην επιστημονική του αριστεία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: