Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

M.KΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: ΛΟΙΔΟΡΗΘΗΚΑΜΕ, ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! “ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ” ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ “ΒΑΤΟΠΕΔΙ”

Ο πρώην Υπουργός και νυν μέλος του εκτελεστικού πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Καρχιμάκης, σχολίασε την απόφαση του Αρείου Πάγου να αποδώσει την έκταση της Λίμνης Βιστωνίδας στο Ελληνικό Δημόσιο.

“ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΜΕ,ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ,ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Ο Άρειος Πάγος,αποφάνθηκε μετα απο πολλά χρόνια.
Το Βατοπέδι,ήταν σκανδαλο.
Η λίμνη βιστωνίδα,δεν ανήκει στην μονή Βατοπεδίου.
Ανήκει στο Δημόσιο.
Παρά την προσπάθεια ,πολιτικών και διαφόρων άλλων συστημάτων να συγκαλύψουν και να εμφανίσουν στην κοινή γνώμη ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο.
Η απόφαση αυτή δικαιώνει τους αγώνες που δώσαμε πολλοί,υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον κόντρα ,Σε πρωθυπουργικά γραφεία,
Σε υπουργεία,
Σε δικαστήρια,
Σε οικονομικά συμφέροντα,
Σε κάθε λογής λυσσαλέες επιθέσεις.
Πολλοί από μας που ασχοληθήκαμε με την υπόθεση,λοιδωρήθηκαν, διασύρθηκαν, διώχθηκαν ,με διάφορους τρόπους πολιτικούς και νομικούς.
Η Βουλή σφραγίστηκε ,για να παραγραφεί το σκάνδαλο και η ευθύνη των υπουργών, όπως και το 2007 για να παραγραφούν  οι ευθύνες από το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων.
Όμως τελικά η αλήθεια είναι εδώ.
Η δημόσια όμως περιουσία που χαρίστηκε,
από την κυβέρνηση Καραμανλή στους βατοπεδινούς παρά την δικαίωση του δημοσίου μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου ,παραμένει ακόμα στα χέρια τους.
Ο αγώνας και η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί,για να επιστραφεί η περιουσία στο δημόσιο και να αποκατασταθούν οι όποιες εκκρεμότητες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: