Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΧΕΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ!

Ο μάγειρας φασίστας, αντί να ζητήσει συγνώμη και να ομολογήσει πως δεν διαθέτει αρχίδια κι υπάκουσε στα αφεντικά του... για ν' απολύσει τον Μπαλάφα (Μακαρθισμός... Εκτός μουσικού φεστιβάλ ο Λ. Μπαλάφας που τάχθηκε κατά της μάσκας...) και να κονομάει με εκπομπές υποβάθμισης του νου, για τους πλούσιους πελάτες που πουλάει τα δήθεν "εξωτικά φαγητά", ζητάει και τα ρέστα.
Ρε φασίστα, «Master chef» Λεωνίδα Κουτσόπουλε -τι λες ρε παιδί μου... μας εντυπωσίασες με τον τίτλο-, αντί να...
ζητήσεις συγνώμη και να πεις πως δεν μπορούσες να πεις όχι στις εντολές των εργοδοτών σου... χρησιμοποιείς κλανιές κι αερολογίες για ένα "μηχανάκι μέχρι 50cc...εμείς τότε, "αχόρταγοι εραστές" της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειράζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc...η 90αρι...", για να πεις ότι χέστηκες πατόκορφα.
Βέβαια... τα δημοσιογραφικά πουτανάκια θα σε προβάλουν με απάντηση, δήθεν "διανοούμενου" (Κουτσόπουλος: Η έμμεση απάντησή του για την απομάκρυνση του Μπαλάφα από το Samano Festival), αλλά εσύ ξέρεις πως απλός δεν διαθέτεις αρχίδια και φοράς παντελόνια για να κρύψεις τηις βρωμιές σου... Όφειλες να πεις: Με εκβίασαν, θα με πέταγαν έξω από τις εκπομπές, δεν θα πάταγε κανένας στο μαγαζί μου... Έτσι, τουλάχιστον θα ήσουν ειλικρινής...
Σούργελο, τενεκέ ξεγάνωτε... Άει σιχτίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: