Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

«ΈΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΠΙΑ;»

Νέα καταγγελία για τον γνωστό ηθοποιό και πρώην βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη δημοσιεύτηκε σε ρεπορτάζ του OPEN TV, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει καταγγέλλουσα στο OPEN:

«Στη δική μου περίπτωση παρόλο που του είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή της γνωριμίας ας ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω από φιλική σχέση, δεχόμουν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για περίπου πέντε χρόνια. Από το 2017 και μετά έχουμε κόψει κάθε επικοινωνία».

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα αναφέρεται και στον λόγο που την οδήγησε στην καταγγελία «Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω είναι για να στηρίξω την Ηλιάνα. Εξοργίστηκα όταν τον άκουσα να δηλώνει ερωτευμένος μαζί της. Μα όλες μας ερωτεύτηκε πια;».

Σημειώνεται, εξάλλου, πως σήμερα δημοσιεύτηκε μια νέα καταγγελία στη Real News ενώ κατατέθηκε στο ΣΕΗ την περασμένη Τρίτη από μια γυναίκα, τη Χριστίνα Ζ. η οποία περιγράφει απόπειρα βιασμού και πως άφησε πίσω της το όνειρο για μια καριέρα στην υποκριτική.

«Ήμουν σε απόγνωση,

τον παρακαλούσα να σταματήσει, επικαλέστηκα τη φιλία δύο χρόνων που είχαμε και του έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα και με πονάει, όμως εκείνος δεν πτοήθηκε, απαξίωσε τα συναισθήματα μου λέγοντας ότι όλες οι γυναίκες τα ίδια λένε, όμως άλλα θέλουν, και συνέχιζε απτόητος να προσπαθεί να με βιάσει.  (..) Αντιστάθηκα όσο μπορούσα και απέφυγα τον βιασμό, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει επάνω στα ρούχα μου. Τότε απελευθερώθηκα από τα χέρια του και έφυγα τρέχοντας», κατήγγειλε η Χριστίνα Ζ. στην Real News.

Δεν υπάρχουν σχόλια: