Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

ΒΗΜΑ Της Ιτέας: Το πιο κάτω κείμενο μας εστάλει και το επεξεργαστήκαμε αφαιρώντας στοιχεία ώστε να μην "φωτογραφηθεί" κάποιος.

Ποιος είναι αυτός ο περίγελος που νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει τους πάντες και...  όταν  είναι σε περιβάλλον με ΠΑΣΟΚ παρέα, δηλώνει ΠΑΣΟΚ. Εν συνεχεία επικοινωνεί με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ από την Άμφισσα και του δηλώνει ότι θα τον στηρίξουν οικογενειακός στις εκλογες. Κατόπιν, γυναιξί και τέκνοις παρευρίσκονται στην ομιλία της υποψήφιας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Ιτέα και τελικά δίνουν υπόσχεση και «διαπιστευτήρια» στον βουλευτή Φωκίδας και μάλιστα «μαλώνουν» και κάποιους γιατί ψήφισαν την  υποψήφια βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και όχι τον νυν βουλευτή ;;;;;;;

Τελικά ποιον ψηφίσαν;

                                                             ένας αναγνώστης


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εξ αυτων έπεται οτι ψηφισαν τον μπουγα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ??

Ανώνυμος είπε...

καταλαβα,, αν δεν κανω λαθος ειχε βαλει και υποψηφιος σε καποιο κομμα για την νομαρχιακή και δεν βρηκε ουτε την δικιά του, και απο την αλλη τον τάισαν και χορτασε γιατι ηταν νηστικος και αλλο που δεν ηθελε κολοτουμπα και μπουγας κάργα

Ανώνυμος είπε...

Απλό είναι
Όποιος επί ΝΔ βόλεψε τέκνα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
σημαίνει:
Όσοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τους συνανθρώπους τους ή να ζουν σε βάρος τους, γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα τιμωρηθούν.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είχε κατέβει και υποψήφιος σε δεξιό δημοτικό ψηφοδέλτιο;

Ανώνυμος είπε...

O κλέφτης, ο ψεύτης κι ο διπρόσωπος τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετά τους πέφτει στραβοβελονιά και τους χαλάει το κέντημα. Θέλει τέχνη, βρε, το δούλεμα.

Τα κόλπα πάλιωσαν Κρίμα, θα μου πεις, κι άρχισε να πιάνει, αλλα πήρε ο κώλος σας αέρα και είναι και μεγάλος.

Το χειρότερο δε, είναι ότι νομίζετε πως η επιρροή σας είναι και εξω απο το μαντρί σας, η πιάτσα όμως σας θυμίζει τη μικρή εκείνη θεσούλα που ανήκετε. Μικρή. Γιατί αλίμονο κι αν πραγματικά το πίστεψες πως σου αναλογούσε μεγαλύτερη.

Γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στην τρίτη καίγεσαι κι άγιος ο Θεός.

Η χαζοπονηριά είναι μεταδοτική κι ύπουλη και δεν ξέρεις ποτέ σε τι βαθμό θα σε χτυπήσει.

Επίσης, η χαζοπονηριά είναι και μετρήσιμη. Γι’ αυτό, πολύ πιθανόν κάποιος άλλος να την έχει μεγαλύτερη. Τώρα, αν ας πούμε, αυτό το αγνοούσες, πάρ’το ως απλή επιβεβαίωση της μικρής δικής σας θέσης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

δεν φταίει αυτός αλλά αυτή, αυτός δεν έκανε μπαρζακανιά

Ανώνυμος είπε...

Αι καλά γνωρίζουν τα πάντα. ΞΕΡΟΛΕΣ.... Με όλους.