Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΣΥ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ  ΣΗΜΙΤΗ
Δεν έχεις τίποτα που να θυμίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου. 
Ούτε τις θέσεις του, ούτε τη μαγκιά του. 
Απλούστατα διότι με τις θέσεις σου για τα εθνικά θέματα όπως αυτό της Μακεδονίας και τις δηλώσεις σου είναι σαν να φτύνεις τον ιδρυτή του και τις αρχές του. 
Χωρίς ντροπή κάνει επίθεση εναντίον του βιολογικού του πατέρα... 
Ευτυχώς... δεν ήταν πολιτικό παιδί του μεγάλου Λαϊκού Ηγέτη!
Διαβάστε τι δήλωσε ξεδιάντροπα για το Μακεδονικό:
«Κάποτε, σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατηγορήθηκε για εθνική μειοδοσία, για να επικρατήσει η πολιτική που επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς με τα αρνητικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε. Είκοσι έξι χρόνια μετά, ο... νυν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σοβαρά πιστεύει ότι η καλύτερη υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων είναι η εκ νέου αναζήτηση μειοδοτών;»
Και δεν βρέθηκε ένας στο κόμμα να φτύσει κατάμουτρα τον αμερικανοτσολιά!
Ανάλωσε ο ίδιος και το τελευταίο σεντ από το πολιτικό κεφάλαιο (δηλαδή το όνομα) που του κληρονόμησε ο πατέρας του.
Η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ, που από κόμμα του 10% κατέκτησε την κορυφή και κυριάρχησε στο πολιτικό σύστημα, ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος, όμως, είχε την ευφυΐα να μετατρέψει το «πατριωτικό» σε μη «εθνικιστικό» και να προσφέρει τη χαμένη υπερηφάνεια στους Ελληνες. 
Εδωσε μάχες για την πατρίδα και για την κοινωνία. Και το κυριότερο,
δεν υποδούλωσε την πολιτική του στις υπερδυνάμεις και στους εταίρους της Ευρώπης. 
Δεν τη στρογγύλεψε.  
Οι σοσιαλφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτισσες ψευτόμαγκες  όχι μόνο δεν μπορούν να παριστάνουν τους «κληρονόμους» του Ανδρέα, επειδή ωφεληθήκαν της σκιάς του ΠΑΣΟΚ, αλλά σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπανδρέου o γιος του και η παρέα του δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν ιδρύθηκε ως σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, αλλά ως σοσιαλιστικό.
Το ΠΑΣΟΚ, με σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ήταν ένα μεγάλο πλατύ σοσιαλπατριωτικό κίνημα μέχρι που αλώθηκε εκ των έσω από τους γερμανόφιλους βαυαρούς εκσυγχρονιστές.
Η μεγάλη πατριωτική οργάνωση του λαού, το ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος Ίππος από τους εκσυγχρονιστές και τους «λιμπεράλες» για να μετατρέψουν τη χώρα σε αποικία χρέους.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στο 48% του λαού που τον ψήφιζε, τον πίστευε και τον ακολούθησε μέχρι τέλος στη μεγάλη πορεία για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.
Ανήκει στον λαό που με τον Ανδρέα ηγέτη οραματιζόταν μια νέα μεγάλη ιδέα, μια νέα μεγάλη Ελλάδα, όνειρα και σχέδια που η πέμπτη φάλαγγα των εκσυγχρονιστών τσαλαπάτησε με μανία.
Σήμερα ο Ανδρέας ανήκει σε όποιον περπατά στα βήματά του στον δρόμο του μεγαλείου για ελεύθερη, υπερήφανη και ισχυρή πατρίδα.
Μια πατρίδα σεβαστή από εχθρούς και φίλους, μια πατρίδα ηγεμόνισσα, μια πατρίδα που δεν υποχωρεί, δεν υποκύπτει.
Μια πατρίδα που δεν διαπραγματεύεται Κύπρο, Μακεδονία, Βόρεια Ήπειρο. Μια πατρίδα Ελληνική για όλους τους Έλληνες.
Η Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η Ελλάδα που αρνήθηκε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και τα γονάτισε με εμπάργκο ώστε να υποκύψουν, ήταν η Ελλάδα που είχε αγοράσει από τότε γεωτρύπανο (που το πούλησε μετά ο Σημίτης) για να εξορύξει υδρογονάνθρακες, ήταν η Ελλάδα που απάντησε με πολεμική κινητοποίηση στην Τουρκία τον Μάρτη του 1987, αναγκάζοντας τους Τούρκους να υποχωρήσουν.
Η Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μια πατριωτική σοσιαλιστική Ελλάδα με παγκόσμια φωνή… Μετά ήρθαν οι λογιστές και μας κατέστρεψαν.
Σε ποιον λοιπόν ανήκει η κληρονομιά του Ανδρέα; Σίγουρα δεν ανήκει και στα σοσιαλφιλελεύθερα σταγονίδα της ΔΗ.ΣΥ. Και σίγουρα η σοσιαλφιλελεύθερη παρεα του ΓΑΠ δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας όμως σίγουρα ανήκει στον λαό του και στα πνευματικά παιδιά του.
Ανήκει σε εκατομμύρια Έλληνες που κουβαλάνε τα λόγια του σαν κρυφό ευαγγέλιο μέσα στις ψυχές τους, που έχουν τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη πυξίδα, που συναντιώνται «μυστικά» από εδώ και από εκεί και σχεδιάζουν την ανέγερση της ταλανισμένης πατρίδας.
Τα λόγια του Ανδρέα ηχούν στα αφτιά εκείνων που τα κράτησαν: «Ερχόμαστε από παλιά»…
Πράγματι, οι πρόμαχοι της πατρίδας και της δημοκρατίας έρχονται από πάρα πολύ παλιά.
Σε αυτό τον τόπο τον ιερό, σε αυτά τα μάρμαρα που κακιά σκουριά δεν πιάνει, ο Ανδρέας ήταν ένας ακόμα κρίκος σε μια μακραίωνη αλυσίδα χαλύβδινων ανδρών που χύνονταν στη φωτιά για την Ελλάδα.
Σιωπήστε λοιπόν εκσυγχρονιστές, σιωπήστε σοσιαλφιλελεύθεροι, όσο για σένα υιέ, κρύψου σε μια σπηλιά και μην ξαναβγείς ποτέ.  
Εσάς ο πατριάρχης σας, ο τρισμέγιστος Σημίτης, ζει και βασιλεύει!
Μην σκυλεύετε άλλο τους νεκρούς μας. Ο Ανδρέας δεν σας ανήκει…



Δεν υπάρχουν σχόλια: