Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ

Τα ωφέλιμα χρόνια που απομένουν κατά μέσο όρο στον κάθε άνθρωπο για να χαλαρώσει, να ερωτευτεί, να δει τον κόσμο και να ακολουθήσει τα πάθη του υπολόγισε η εταιρεία παροχής βοηθητικών υπηρεσιών Exec. Τα αποτελέσματα αν αφαιρεθούν τα χρόνια που απαιτούνται για να κάνει κάποιος όλα όσα «πρέπει» να κάνει, είναι απογοητευτικά, αφού σύμφωνα με την εταιρεία τα «χαλαρά» χρόνια κάποιου φτάνουν μετά βίας τα εννέα.
Κι αυτό γιατί αν υποθέσουμε ότι κάποιος θα ζήσει κατά μέσο όρο 78 χρόνια, σύμφωνα με το γράφημα που παρουσιάζει η εταιρεία αφιερώνει περίπου το 1/3 αυτού του χρόνου στον ύπνο και περίπου 31.000 ώρες για σπουδές. Στο γράφημα προστίθεται και
ο χρόνος που περνάει κανείς κολλημένος στην κίνηση ή δουλεύοντας. Αυτός φτάνει τους δώδεκα μήνες και τα δέκα χρόνια κατά μέσο όρο αντίστοιχα. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πόσα χρόνια ξοδεύει κανείς βλέποντας τηλεόραση ή καθισμένος μπροστά στον υπολογιστή, τα οποία φτάνουν τα εννιά.
Βέβαια, πριν βιαστείτε να απογοητευτείτε, η εταιρεία Exec δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να ανταλλάξει το χρόνο με χρήμα. Που σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα φροντίσει τα παιδιά για σας ή θα βάλει τη μπουγάδα που τόσο πολύ βαριέστε να κάνετε. Όλα αυτά βέβαια με το αζημίωτο. Καθώς όπως λέει και το σοφό ρητό ο χρόνος είναι χρήμα, που σημαίνει ότι για κάθε ώρα ο βοηθός που θα προσλάβετε θα πληρώνεται με 25 δολάρια.
Η εταιρεία έχει για έδρα της το Σαν Φρανσίσκο και στόχος είναι η επέκταση και σε άλλες πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: