Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Με την με αριθμό 111/27-05-2013 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (ΑΔΑ: ΒΕΖΚ7ΛΗ-3ΧΑ) εγκρίθηκε το αριθμ. 3/2013 πρακτικό της επιτροπής του άρθρου 11 του Π.Δ. 51/2006, με το οποίο τοποθετούνται οι πωλητές λαϊκών αγορών σε θέσεις στις λαϊκές αγορές Δ.Κ. Ερατεινής και Λιδωρικίου.
        Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται όλοι οι πωλητές λαϊκών αγορών που έχουν κάνει αίτηση για να τοποθετηθούν σε θέσεις για τις ανωτέρω λαϊκές αγορές, να προσέλθουν στο Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Φωκίδας (Γιδογιάννου 31 – ΑΜΦΙΣΣΑ – 2ος όροφος),
εργάσιμες ημέρες και ώρες, με την άδειά τους, προκειμένου να αναγραφεί σε αυτή η ημέρα της λαϊκής αγοράς και ο αριθμός θέσης που καταλαμβάνει κάθε πωλητής.
       Τονίζεται ότι από εδώ και στο εξής, μόνο πωλητές που έχουν εγκεκριμένη θέση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στ. Ελλάδας για τις λαϊκές αγορές Δ.Κ. Ερατεινής και Λιδωρικίου, αναγραμμένη στην άδειά τους θα μπορούν να δραστηριοποιούνται σε αυτές.        
                                                                                                      
            
                                                                                                                          Μ.Ε.Π.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ




ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: