Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ - ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ;

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για την πιο σημαντική μέρα των ερευνών - Αδιάκοπες επιχειρήσεις της αστυνομίας που επικεντρώνονται στον ποταμό Κότσαλο...
Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, με συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων και από την Αχαΐα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων. Οι προσπάθειες για τη σύλληψή τους συνεχίζονται και η ορεινή Ναυπακτία, "χτενίζεται" από πάνοπλους αστυνομικούς.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, στην ορεινή Ναυπακτία,
χωρίς ωστόσο να βρεθούν τα ίχνη των κακοποιών. Σύμφωνα με το nafpaktianews οι αστυνομικές δυνάμεις είναι κοντά στα ίχνη των κακοποιών που εκτιμάται πως βρήκαν κρησφύγετο σε κάποιο σημείο του ποταμού Κότσαλο, σε μια δύσβατη περιοχή κοντά στον Πόδο Ναυπακτίας.

Δεκάδες μηχανές motocross της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν φθάσει στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, από την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση των τελευταίων χρόνων.

Η ανώμαλη προσγείωση του "κατασκοπευτικού" αεροσκάφους
Χθες (27-06-2013) ανώμαλη προσγείωση έκανε ένα από τα "κατασκοπευτικά" Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV) τύπου Sperwer του Στρατού Ξηράς, στην περιοχή του χωριού Αγία Ευθυμία Φωκίδος ενώ εκτελούσε αποστολή εντοπισμού - με θερμικές καμερες, βιντεο και άλλους αισθητήρες- των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων που βαρύνονται, πέραν των κλοπών και της απόδρασης, με τη δολοφονία μία αθώας κοπέλας στην Κόρινθο και ενός αστυνομικού έξω από το Δίστομο πριν από μερικές ημέρες.

Η ανώμαλη προσγείωση που προβληματίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις- αποκάλυψε εκ των πραγμάτων τη συνεργασία του Στρατού με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι 5 δραπέτες και τυχόν υποστηρικτικής ομάδας που διαθέτουν στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας και του Παρνασσού ( στα όρια Βοιωτίας και Φθιώτιδας).



Δεν υπάρχουν σχόλια: