Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΔΥΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΤΕΙΧΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Βήμα βήμα πλησιάζουν οι αστυνομικές δυνάμεις τους Αλβανούς κακοποιούς που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων και τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται πως κινούνται στη Στερεά Ελλάδα.
Σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας εντοπίστηκαν χθες τα δύο από τα τρία αλεξίσφαιρα που είχαν αρπάξει από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς κατά τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο, καθώς και ένα πιστόλι ρέπλικα που είχε κλαπεί από σπίτι στο Τείχιο Φωκίδας.
Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα των αστυνομικών και το κλεμμένο όπλο ήταν τυλιγμένα μέσα σε ένα σεντόνι και πεταμένα σε χωράφι κοντά στη μονή Βαρνάκοβα. Εκεί, την περασμένη Κυριακή είχαν εντοπιστεί τα ίχνη των αδίστακτων δραστών,
για να χαθούν λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο.
Δεν είναι σαφές το γιατί οι κακοποιοί «ξεφορτώθηκαν» τα αλεξίσφαιρα και τα όπλα - υπενθυμίζεται ότι και το G3 που είχαν αρπάξει από τους αστυνομικούς στο Δίστομο είχε βρεθεί πριν από λίγες μέρες στην περιοχή. Πιθανότατα, οι δραπέτες να έχουν άλλα στη διάθεσή τους και ίσως πιο βαριά όπλα όπως καλάσνικοφ.
Εφοδος σε σπίτια
Τα ίχνη των καταζητούμενων εντοπίστηκαν σε ένα ακόμη χωριό της ορεινής Ναυπακτίας, το Χρύσοβο, όπου βρέθηκαν παραβιασμένα τέσσερα σπίτια που δεν κατοικούνται αυτή την εποχή. Η επιτόπια έρευνα έδειξε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί ή κλαπεί τρόφιμα και ότι κάποιοι ?πιθανότατα η ομάδα του Μάριο Κόλα- είχαν χρησιμοποιήσει το λουτρό.

Στο μεταξύ, οι περιπολίες και τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλα τα πιθανά σημεία διαφυγής επανδρώνονται με νέες δυνάμεις από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: