Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ «ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ - ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Μία γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών.
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στο Ευπάλιο της Φωκίδας. Οι ομάδες των αστυνομικών έχουν μαζί τους και ειδικά εκπαιδευμένους ελεύθερους σκοπευτές, που έχουν εντολή να ρίξουν στο «ψαχνό» αν οι άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί αντισταθούν και σηκώσουν για μία ακόμα φορά τα καλάσνικοφ που κρατούν στα χέρια τους.
Σε κάθε δρόμο της περιοχής υπάρχει μπλόκο είτε με περιπολικά είτε με συμβατικά αυτοκίνητα και γίνονται έλεγχοι. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή, ξενοδοχεία, μοναστήρια,
στάβλους μέχρι και εγκαταλειμμένα σπίτια.
Οι αστυνομικοί πάντως δεν έχουν εντοπίσει τους Αλβανούς δραπέτες, αλλά θεωρούν σίγουρο ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες, καθώς θεωρούν αδύνατο να έχουν καταφέρει να διαφύγουν, μετά τα όσα έγιναν χθες κατά τη διάρκεια του τελευταίου - μέχρι στιγμής τετ α τετ με τους κακοποιούς.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν κλειδωθεί στα σπίτια τους, μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η επιχείρηση της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: