Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΗΤΑΛΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα Φροντιστήρια Μήταλας για άλλη μια χρονιά διακρίνονται με τις υψηλότερες βαθμολογίες των φετινών Πανελληνίων στο Λύκειο Άμφισσας. Παρά τις δυσκολίες των θεμάτων οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο εκπληρώνοντας τους κόπους και τα όνειρά τους. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία!
Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές μας,
 Σταματέλλος Συμεών και Σπανοπούλου Έφη, οι οποίοι φοιτούσαν αποκλειστικά στο Φροντιστήριό μας από το Γυμνάσιο, κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατευθύνσεις τους,.
Στη Θετική Κατεύθυνση η μαθήτριά μας Σπανοπούλου Έφη πέτυχε τους υψηλότερους βαθμούς στα μαθήματα: Βιολογία κατεύθυνσης με 18, Χημεία κατεύθυνσης με 16,2 και Μαθηματικά κατεύθυνσης με 15,4.
Στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης τις δύο υψηλότερες επιδόσεις πέτυχαν οι μαθητές μας Σπανοπούλου Έφη με 15,4 και Σταματέλλος Συμεών με 15,1.
Στην Φυσική κατεύθυνσης την δεύτερη καλύτερη επίδοση πέτυχε ο μαθητής μας Σταματέλλος Συμεών με βαθμό 18,1.
Στην Ανάπτυξη Εφαρμογών Σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Α.Ε.Π.Π.) ο μαθητής μας Σταματέλλος Συμεών πέτυχε την υψηλότερη επίδοση με βαθμό 19,2.
Στην Ηλεκτρολογία την δεύτερη καλύτερη επίδοση πέτυχε ο μαθητής μας Αναστασίου Γρηγόρης με βαθμό 18,1.
Στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας από τους 10 μαθητές με τις υψηλότερες διακρίσεις, οι 7 φοιτούσαν στο φροντιστήριό μας.
Στη Βιολογία Γενικής Παιδείας τις 5 υψηλότερες βαθμολογίες πέτυχαν οι μαθήτριες μας Θεοχαροπούλου Αναστασία με 20, Δημητρέλλου Πένυ και Λάμπρου Εβίτα με 19,2, Σπανοπούλου Έφη με 18,9 και Μούρτου Κωνσταντίνα με 18,5.
Στην Νεοελληνική Γλώσσα το 91% των μαθητών μας πέτυχε επίδοση πάνω από 14, όταν το 37% των μαθητών του Λυκείου Άμφισσας έγραψε κάτω από τη βάση.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές  ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ  ΣΠΟΥΔΕΣ.
Με εκτίμηση η Διεύθυνση Σπουδών
Ι. ΜΗΤΑΛΑΣ – Ι. ΓΚΟΒΑΡΗΣ – Ζ. ΚΟΥΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: