Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΟΧΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ: FILOTOMARIUS Η ΔΙΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΛΕΙ!

 H αγάπη θέλει δυο για να ζεσταθεί ή αλλιώς στρώσε το στρώμα σου για δυο γιατί στους δυο τρίτος δεν χωρεί κι όταν οι δυο έσονται εις σάρκαν μια αλλά και οὓς η εξουσία συνέζευξεν, Κουβέλης μή χωριζέτω.
Filotomarius καλημέρα! Νιώθεις μήπως πιο ανάλαφρος;; Σίγουρα θα το νιώθεις μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Η γενόσημη τριπτωματική σου κυβέρνηση παρέμεινε γενόσημη αλλά εξελίχθηκε σε διπτωματική!
Ναι, είναι γεγονός. Ο Φώτης Κουβέλης μετά από 12 μήνες διακυβέρνησης θυμήθηκε ότι οι δυο εταίροι που είχε στηρίξει ήταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Τρόμος και φόβος τον κατέλαβε,
στη διαπίστωσή του αυτή και αποχώρησε κακήν κακώς από το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση.

Φήμες ότι κατά τη διάρκεια της αποχώρησης και ενώ πήγαινε τρέχοντας στην Αγ. Κωνσταντίνου να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται, μονολογούσε δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση που δε συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ,δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Την ίδια ώρα Τόνυ και Μπένυ μοίραζαν τις υπουργικές καρέκλες. Μεγαλόψυχος πάντα ο Μπένυ επέτρεψε στον Τόνυ να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο και ο ίδιος ως λιτός σοσια-ληστής που είναι, πήρε την αντιπροεδρία και το υπουργείο εξωτερικών. Βεβαίως - βεβαίως φρόντισε να τακτοποιήσει και αρκετά παιδιά της Ιπποκράτους στο νέο κυβερνητικό σχήμα που με χαμόγελο ευτυχίας ονόμασε ''εθνικής σωτηρίας'' . Έτσι, ο συνταγματολόγος και πολύ καλός χειριστής του λόγου Μπένυ απέκτησε μια ακόμη πρωτιά- παγκόσμια πρωτιά για την ακρίβεια: Έχει περισσότερα στελέχη στο κυβερνητικό σχήμα απ ό,τι ψηφοφόρους.

Tαυτόχρονα κλήθηκε ο Πάρις Κουκουλόπουλος να καλύψει το κενό του Μπένυ στην Ιπποκράτους, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι πολυάσχολος και διπλοθεσίτης. Πρώτη αποστολή του Πάρη να σβήσει από τη μνήμη στελεχών και ψηφοφόρων - όσων μετρημένων έχουν απομείνει- συνθήματα που αποτελούν αποσταθεροποιητικούς παράγοντες για την επιτυχία του κυβερνητικού έργου........

....Επομένως παραδοσιακά Πασοκικά συνθήματα όπως ''ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά'' και '' ο λαός στην εξουσία, το ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση'' μετατρέπονται ως εξής: ''ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά'' και ''η ΝΔ στην εξουσία, το ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση''.

Η οχιά μέχρι στιγμής αγνοεί αν στη γενικότερη αλλαγή θα συμβάλλουν και άλλα ιστορικά στελέχη όπως ο Κώστας Λαλιώτης. Κώστας Λαλιώτης ο οποίος επέστρεψε στην Ιπποκράτους εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και εγκαταστάθηκε στον τέταρτο όροφο και συγκεκριμένα στο γραφείο 407. Βέβαια, οι κακές γλώσσες λένε ότι οι σχέσεις του Κώστα με τον Μπένυ δεν είναι και οι καλύτερες αλλά είπαμε η εξουσία ενώνει και ενώνει γερά!!!!

- Εκτός, όμως από τον Λαλιώτη κι άλλα φαντάσματα του παρελθοντικού ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ανάμεσά τους και ο Θόδωρος Τσουκάτος που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί αφήνει υπονοούμενα για τον καταστροφικό ρόλο του ΓΑΠ. Παπαγαλάκια λένε ότι αυτά τα υπονοούμενα αποτέλεσαν την κλωστή που ένωσε τον Μπένυ με τον mr Βαλίτσα.

- Από το κάδρο της αναμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο εκσυγχρονιστής Σημίτης που είδε με πολύ καλό μάτι την αποχώρηση Φώτη από τη κυβέρνηση και την κατάληψη θέσεων από το ΠΑΣΟΚ. Ας πούμε ότι το είδε σαν μια ευκαιρία να παίξει το δικό του ρόλο στη πολιτική σκηνή του προτεκτοράτου........

- Προτεκτοράτο που συνεχίζει ακάθεκτο το δρόμο του στη λεωφόρο του Greek Success Story.
H εταιρεία ''Κατσέλης'' έκλεισε αφήνοντας στο δρόμο πάνω από 500 εργαζόμενους κι άλλους τόσους συνεργαζόμενους.O αριθμός των εταιρειών έφτασε αισίως στις 548 από το 2010.....success story του λουκέτου!

- Τα ξένα ΜΜΕ από την πλευρά τους αναφέρονται στην επιτυχημένη πορεία της Ελλάδας και εκτός από τους Financial Times που θέλησαν να κάνουν αφιέρωμα στα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης, ξεχωρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη- μια πρώτη πειραματική προσπάθεια να ασχοληθεί η εφημερίδα και με τα καλλιτεχνικά- η Daily Mail κάνει εκτενέστατο ρεπορτάζ κόλαφος για τις επιπτώσεις τις κρίσεις στα παιδιά που εγκαταλείπονται σε ιδρύματα λόγω αδυναμίας των γονιών να τα συντηρήσουν.

- Για να μην έχουμε παράπονο, και λίγο πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση των γερμανικών εκλογών άρχισαν , σύμφωνα με τη deutsche welle, να επανεμφανίζονται και οι υποστηριχτές του Grexit.

-Στο προτεκτοράτο Ελλάντα, όμως, δεν ανησυχούμε. Το οικονομικό επιτελείο δεν ανασχηματίστηκε και επομένως μπορεί να συνεχίσει το τροϊκανότερο έργο του. Μην ξεχνάμε οι δανειστές καταφθάνουν!!!!

- Προς το παρόν εσύ filotomarius εξάσκησε τα Αγγλικά σου. Όχι Γερμανικά, ούτε Κινέζικα ούτε Αζέρικα αλλά Αγγλικά υπέρ του θείου Ομπάμα. Μας TAPωσε ο Αμερικάνος σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες. Γι αυτό ξανάρχισαν κι οι φήμες για το ταξίδι του Τόνυ στην Ουάσινγκτον -ξέρεις εκείνο που από το Μάρτη ολημερίς το έκτιζε ο Χρύσανθος και το βράδυ γκρεμιζόταν από την Άνγκελα και τον Ρώσο. Τώρα άρχισαν να το κτίζουν ξανά. Βοηθάει κι ο άνθρωπος του Ομπάμα, ο Ντέρεκ Τσόλετ που εκτός από βοηθός υπουργός Άμυνας είναι και έμπιστός του.Ο Τσόλετ, filotomarius, βρέθηκε χθες στο Μαξίμου και τα συζήτησαν όλα.

.Την ίδια ώρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ετοιμάζεται ο νέος Αμερικανός έπαρχος, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ο Ντέιβιντ Πιρς, ειδικός σε θέματα διπλωματίας στα ΜΜΕ. Άνθρωπος με μακρά θητεία σε Αφγανιστάν, Συρία, Ισραήλ. Κι αν αναρωτιέσαι γιατί η επιλογή του θείου Ομπάμα είναι ένας δημοσιογράφος, σε ενημερώνω πως έχουμε να δούμε πολλά στη meidia-κη δημοκρατίας. Τα δεδομένα αλλάζουν και ο πόλεμος πλέον θα διεξαχθεί σε άλλα πιο επικοινωνιακά επίπεδα.
Έχουμε να δούμε πολλά από Σεπτέμβρη............


Σας φιλώ γλυκά,

οχιά η ανασχηματισμένη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: