Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΓΛΕΙΦΑΤΕ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ... ΕΤΑΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ»

Βαριές κουβέντες στη συνέλευση του ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας. Σε «θέατρο» σφοδρής εσωκομματικής κριτικής εξελίχθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας που συνεκλήθη το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, παρουσία του βουλευτή Κυκλάδων και πρώην Υφυπουργού Παναγιώτη Ρήγα.
Ο κ. Ρήγας πλήρωσε την… νύφη καθώς του ασκήθηκε έντονη κριτική για τις επιλογές του κυρίου Βενιζέλου και εν γένει για τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ.
Αρκετά από τα μέλη που πήραν τον λόγο διαφώνησαν ευθέως με κορυφαίες επιλογές της ηγεσίας,
ορισμένοι δε αισθάνθηκαν την ανάγκη να… ανατρέξουν στον χρόνο και να επικρίνουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές τους.
Ένα εκ των μελών του κόμματος, όπως αναφέρει το thebest.gr, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι περισσότεροι από εσάς γλείφατε τον Παπανδρέου, τους Ραγκούσηδες και τους λοιπούς και όταν αποδομήθηκε ο Παπανδρέου τρέξατε να γίνετε κυβερνητικές… εταίρες του Σαμαρά».

Το κλίμα στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης ήταν τεταμένο, απόδειξη των διαθέσεων που έχει ένα κομμάτι της βάσης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο κόμμα ενώ ακόμη και οι τοποθετήσεις «επώνυμων» στελεχών ήταν, στην πλειονότητα τους, ιδιαιτέρως αιχμηρές προς τον κ. Ρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: