Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


Την Παρασκευή 14-6-2013 στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Δελφών κατατέθηκαν για συζήτηση τρία θέματα τα οποία υποστηρίχθηκαν από όλη την αντιπολίτευση.
Τα θέματα αυτά όπως αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» πριν από το ΔΣ, ήταν:
1.     Κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, της ΕΡΤ.
2.     Ενημέρωση σχετικά με την διάστρωση χωματόδρομου που οδηγεί σε ιδιοκτησίες της Αντιδημάρχου κ.  Γουργουρή
3.     Ενημέρωση σχετικά με την εξαφάνιση-κλοπή(;) -από το Νοέμβριο 2012- οχημάτων πρώην Δ. Ιτέας, όπως καταγγέλθηκε από τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ».
Δυστυχώς άλλη μια φορά η υπεκφυγή και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της πλειοψηφίας κατάκτησαν επάξια θέση στο βιβλίο Γκίνες του πολιτικού ιησουϊτισμού.
Οι αρμόδιοι,
να απαντήσουν «φρόντισαν» να λείπουν ώστε να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα ενώ και οι παρόντες πχ η κ Λαίνη που κατά τα άλλα είναι υπεύθυνη για την Ιτέα φρόντισε να παίξει το ρόλο «δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν καταλαβαίνω, δεν μιλάω». Εμείς θα επιμείνουμε αν και γνωρίζουμε ότι στους Δήμους όπως και στις κυβερνήσεις «έχει χυθεί τόσο λάδι», ώστε τα πιο πολλά να γλυστράνε.  Ελπίζοντας ότι οι υποθέσεις του Δήμου θα γίνουν και υπόθεση των πολιτών  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Υστερόγραφο: Το ζήτημα ΕΡΤ για μας είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος του Δημ συμβουλίου «τοις κείνων  ρήμασι πειθόμενος» (Ν.Δ) το απέρριψε με αιτιολογικό ότι δεν είναι τοπικό ζήτημα αλλά πανελλαδικό και δεν πρέπει να απασχοληθεί το Δ. Σ λες και ασχολήθηκε με τα άλλα τοπικά ζητήματα που μπήκαν.
 Σαν απάντηση λοιπόν σε όσους πιστεύουν ότι η ενημέρωση και ο πολιτισμός είναι ιδιωτική υπόθεση του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, σας καλούμε την Κυριακή 16-6-2013 στις 8.30 μμ στο μώλο Ιτέας να παρακολουθήσουμε την ζωντανή εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ! ΟΤΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ! ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΡΔΥΤΕΡΟ , ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ , ΙΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ κ.λ.π. ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ κ.λ.π. !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΡΩΩΝ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ {το υπολοιπο του δρομου δεν μαζευει νερα ?} ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ? ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ !!! ΚΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ {ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ} ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΩΝ κ.λ.π. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ Η ΛΑΙΝΗ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΛΑΙΝΗ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΝΟΚΑΦΑΛΟΙ ???