Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...

...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Αυτοκριτική για την συμμετοχή στις λίστες του ΠΑΣΟΚ έκανε για πρώτη φορά ο Ε. Βενιζέλος Σε  συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, ο Βενιζέλοςπήρε σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του... 
προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της ψήφισης του πρώτου μνημονίου όσο και σε αυτό την οικονομικής διαχείρισης του κόμματος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε ιδιαίτερα απαξιωτικούς τόνους,
για τους πρώην υπουργούς Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ραγκούση - παραδέχεται μάλιστα ότι ήταν λάθος του που τους συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια - ενώ αποσαφηνίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί από εδώ και στο εξής τα θετικά αποτελέσματα της κυβέρνησης να πιστώνονται στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τα αρνητικά στο ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα για τα στελέχη που έφυγαν ή αποστασιοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα από το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «υπάρχουν στελέχη τα οποία απομακρύνθηκαν, αλλά είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να έχεις πολίτες που διαμαρτύρονται γιατί θέλουν να συνεχιστεί μία συγκεκριμένη αντίληψη η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί μετά τα όσα απεκάλυψε η κρίση για την Ελλάδα ως κράτος, οικονομία και κοινωνία, και είναι άλλο να έχεις στελέχη τα οποία, μάλιστα, διαμόρφωσαν την προσωπικότητά τους μέσα στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν χάρη στο ΠΑΣΟΚ και μετείχαν στην άσκηση της εξουσίας και μάλιστα από τη δεκαετία του ‘80, τα οποία να θέλουν να δείξουν ότι είναι αειπάρθενα, ότι δεν έχουν συμμετοχή στη φθορά, ότι δεν έχουν συμμετοχή στην ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: