Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι απ’ τις φορές που η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο. Και αναφερόμαστε στην αφίσα που κυκλοφόρησε η Ν.Δ στα  social media –με προσωπική εντολή του Σαμαρά, όπως γράφηκε- σύμφωνα με την οποία η η κυβέρνηση η οποία έχει οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία, θα δώσει, λέει, 17,7 εκατομμυρίων ευρώ από τις μίζες, που επεστράφησαν σε κάποιες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αυτοί που φορολόγησαν ή κατάργησαν ακόμα και τα αναπηρικά επιδόματα, έχουν το θράσος να παρουσιάζονται … κοινωνικά ευαίσθητοι!!!
Εχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό γελοιότητας που έφτασαν στο σημείο να τους χλευάζουν ακόμα και τα κυβερνητικά συνεταιράκια τους. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε ο  βουλευτής Δημήτρης Καρύδης -Διευθυντής Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ:
Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η Ν.Δ. επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες.
Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου.
Ας μαζέψει η ηγεσία της Ν.Δ. τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό.
Εμείς προτεινόμενε να δείτε την πιο κάτω αφίσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: