Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΑΠΟΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ

    Τα πεθερικά του γιου του πρόκειται να γνωρίσει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Το τραπέζι έχει κανονιστεί ήδη από μέρες, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός πρόκειται να φάει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο σπίτι όπου μένουν η μητέρα της Πωλίνας Πατραμάνη, Αφροδίτη, με το δεύτερο σύζυγο της. 
·  Το βραδινό τραπέζι έχει προγραμματιστεί να γίνει κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ενώ πέπλο σιωπής και μυστηρίου έχει καλύψει την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, καθώς ο αρραβώνας θέλουν να μείνει μακριά από τα φώτα κάθε δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο σήμερα, όσο και αύριο το δείπνο θα είναι λιτό, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός και οι ελάχιστοι καλεσμένοι πρόκειται να γευθούν παραδοσιακές γεύσεις της Κρήτης και σίγουρα … γαμοπίλαφο. 
·   Στο μεταξύ, στο Σοκάκι πρόκειται να γίνει αύριο ο αρραβώνας του ζευγαριού, το οποίο ως χώρος εξυπηρετεί από πολλές απόψεις. Πρώτον είναι μέσα στα στενά της Χερσονήσου και σε πλακόστρωτο, οπότε η πρόσβαση δεν είναι εύκολη και οι μακρινές φωτογραφίες είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν. Δεύτερον, στο χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες,
συμμετέχουν ως συνιδιοκτήτες η μητέρα και ο πατριός της νύφης, οπότε ήταν ένας ακόμα λόγος για να επιλεγεί. Και γι” αυτή την περίπτωση όμως επικρατεί μυστήριο, καθώς επίσημα ο χώρος δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα για ευνόητους λόγους. Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί ούτε η συμβολή της Αστυνομίας για την περιφρούρηση του χώρου, ωστόσο αυτό θεωρείται πολύ εύκολο και απλό να γίνει, ακόμα και το τελευταίο λεπτό, με δεδομένο ότι ο πατριός της νύφης είχε υπηρετήσει για χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, οπότε κρίνεται ότι έχει τις διασυνδέσεις για να ζητήσει άμεση συνδρομή εφόσον χρειαστεί. Ο χώρος όμως είναι τέτοιος, που ακόμα και η προσωπική φρουρά του πρώην πρωθυπουργού θα μπορούσε να επιλυφθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: