Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναλυτικά η  δήλωση της Μαριας Καλπούζου

Αγαπητοί μου φίλοι,σε μία νέα περίοδο της ζωής μου κατά την οποία επιθυμώ να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με πέτυχε η πρόταση του Θανάση Παναγιωτόπουλου, ενός ανθρώπου τον οποίο θαυμάζω και υπερεκτιμώ και ο οποίος με κάλεσε και με βρήκε σύμφωνη με την άποψη του να λέμε όχι στις παρατάξεις και τα παραταξιακά ψηφοδέλτια.
Να λέμε όχι στα χρίσματα και τους χρισμένους. Να λέμε ναι σε καινούργιους ανθρώπους στα ψηφοδέλτια, να ακούμε τους θυμωμένους νέους της πόλης μας, τους άνεργους συμπολίτες μας, τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων με τα άδεια μαγαζιά,να θέλουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου στην πόλη μας, την αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων, την καθαρή Ιτέα, την καθαρή θάλασσα,
να φύγουν επιτέλους οι πέτρες από τα μπάζα δεκαετιών στις ακτές μας και τόσα άλλα απλά καθημερινά, που όλοι μαζί θα χτίσουμε συλλογικά στην πόλη μας απ¨την αρχή, με τον κάθε πολίτη ενεργό και συμμέτοχο, για να έρθει η Δημοκρατία και ο διάλογος ως ο θεμέλιος λίθος της προόδου στην πόλη μας.
Έτσι απλά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στην "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών"


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ .ΚΑΙ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΒΟΛΕΨΗ ΘΕΛΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ότι περισσεύει μαζεύει ο Θανάσης !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΑ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ..ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ????

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΡΟΤΗΣ είπε...

ΚΟΡΟΪΔΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΕΡΙ "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΑΓΑΖΙΩΝ" "ΑΝΕΡΓΙΑ" Κ.Λ.Π.
ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΡΆΣΣΕΣΑΙ??? ΠΡΙΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΔΕΛΦΩΝ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ??? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!! ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ LIKE ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΟΛΕΤΗΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK..ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ? "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑ;ΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ??ΣΣ:SCNPAGE ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνεις αφορμή για να κατέβεις με δεξιούς . Έτσι είχες κατέβει και με τον Καλτση στους Δελφούς συνεπαρμένη από την μεγάλη και εμβληματική προσωπικότητα του Ανδρός.
Τωρα από τι εισαι συνεπαρμένη? Από τον Παναγιωτόπουλο που είχε πει ότι «από δω που κάθομαι εγω δεν την βλέπω την Ιτέα.»
Μην τολμήσεις και ζητήσεις ψήφο από Ιτιωτη
Ρέπεις προς τα δεξιά

Ανώνυμος είπε...

Μαρία σου εύχομαι καλή επιτυχία και μην ακούς τίποτα!
Εσύ τουλάχιστον είσαι άτομα καθαρό και αξιοπρεπές και δεν μπορεί κανείς να σε κατηγορήσει για τίποτα.
Μόνο στο πλευρό του Θ.Παναγιωτόπουλου θα μπορούσες είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμία,ο κάθε πολίτης μπορεί να είναι υποψήφιος και να προσφέρει στην πόλη του,γιατί τόση ανησυχία?
Ας τηρήσουμε όλοι ένα σεβασμό και μια δημοκρατική δεοντολογία στις υποψηφιότητες των συμπολιτών μας,η τελική επιλογή είναι στους πολίτες.

Μαρία Καλπούζου είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι Ανώνυμε και Αγρότη,με συγκινείτε που έχετε ασχοληθεί μαζί μου,αυτό σημαίνει ότι έχουμε κοινούς προβληματισμούς,αλλά ίσως διαφωνούμε στο ότι το καλό της πόλης δεν έχει χρώματα και η εξέλιξη των πραγμάτων θα φέρει ενιαία ψηφοδέλτια,ώστε να ψηφίζονται οι άριστοι,γι αυτό παρόλο που είστε ανώνυμοι,εάν είστε καλύτεροι θα χαρώ να σας συγχαρώ εάν εκλεγείτε, όπου και εάν ανήκετε.

Ανώνυμος είπε...

για να καταλαβω πας με τον παναγιωτοπουλο επειδη το θελεις η επειδη σου ειπαν;

Ανώνυμος είπε...

δαγκωτο στη μαρια. θα μας σωσει