Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΤΕΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22-23/10/2016 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α' ΕΣΚΑΣΕ, ΠΑΙΔΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ).

Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε για τις ομάδες μας και αυτό το Σαββατοκύριακο με σημαντικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχουμε. Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 22/10/2016 στις 2 το μεσημέρι ηΟμάδα Καλαθοσφαίρισης Παίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας αγωνίζεται εκτός έδρας στο Δίστομο με αντίπαλο την τοπική ομάδα ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του προγράμματος που έχει ανακοινώσει η ΕΣΚΑΣΕ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 6:00 μμ αγωνίζεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ. Ιτέας σε έναν πολύ σημαντικό όσο και δύσκολο αγώνα απέναντι,
στην ενισχυμένη Παναγίτσα που είναι μία από τις ομάδες της Χαλκίδας που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ (Event Link:https://www.facebook.com/events/201922306907702/). Σας περιμένουμε όλους και όλες τις φίλες, λοιπόν, το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας να ενισχύσουμε την ομάδα μας στον σημαντικό εντός έδρας αγώνα με την Παναγίτσα. Έχοντας πετύχει ήδη δύο πολύτιμες νίκες εντός και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ με τον Μώλο και τον Απόλλωνα στη Λιβαδειά αντίστοιχα, ποντάρουμε επιπλέον στην υποστήριξη των οπαδών μας για τον σημαντικό αυτό αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος! Την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την Κυριακή 23/10/2016 η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης των Εφήβων του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας αγωνίζεται με την αντίστοιχη ομάδα Εφήβων του Διστόμου ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ στο Κλειστό Διστόμου στις 5 το απόγευμα.
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας!
Διαβάστε περισσότερα στο gsiteas.gr σχετικά με την πορεία των ομάδων μας στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: