Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ! ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ MEME ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΣΡ!

Η πραγματικότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπερνά και το πιο ακραίο τρόλ η meme.

Τον Μάρτιο του 2015 τρολάροντας και σατιρίζοντας την εκλογή Παυλόπουλου είχαμε κυκλοφορήσει ενα meme με τον Πολύδωρα να ζητά απο Καραμανλή και Τσίπρα να μην τον ξεχάσουν.                                                                               Το πάμε και έγινε!                                                                                  Καταργούμε άμεσα τη στήλη τρoλ και meme!

Για πρόσωπο… έκπληξη μιλούσανε από την κυβέρνηση για τον πρόεδρο του ΕΣΡ, που πολύ δύσκολα θα ψήφιζε η ΝΔ και όπως φαίνεται το πρόσωπο αυτό είναι ο πρώην υπουργός της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας…
Βέβαια, η συγκεκριμένη επιλογή δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη αφού ο άλλοτε υπουργός της ΝΔ έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα,
τόσο κατά της διαπλοκής όσο και κατά του χρέους.
Σύμφωνα με όσα επισημαίνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου «η συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης είναι Συνταγματική υποχρέωση των κομμάτων τονίζουν κυβερνητικές πηγές μετά την διαφαινόμενη άρνησή που υπάρχει για συναίνεση στην Διάσκεψη των Προέδρων που έχει συγκληθεί για το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή».
«Η διαρκής μέχρι σήμερα άρνηση της Ν.Δ να συμβάλει στη συγκρότηση του, αποτελεί θεσμική παρεκτροπή. Ιδιαίτερα τώρα, μετά και την απόφαση του ΣτΕ ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το ΕΣΡ, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία κωλυσιεργίας», τονίζουν οι ίδιες πηγές.
Αυτό το οποίο επισημαίνεται είναι πως όσοι επιμείνουν να αρνούνται να συμβάλλουν στην συγκρότησή του, σημαίνει ότι μπλοκάρουν συνειδητά οποιαδήποτε δυνατότητα να μπει τάξη στην ασυδοσία του τηλεοπτικού τοπίου. Μάλιστα συμπληρώνουν «πως τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, έχοντας σαφή πρόθεση τη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, θα προτείνουν στη Διάσκεψη των Προέδρων πρόσωπο για τη θέση του Προέδρου το οποίο η ΝΔ δύσκολα θα μπορούσε να απορρίψει».
Σε αυτό το κλίμα κυβερνητικές πηγές συμπληρώνουν πως «τη Δευτέρα ο Ελληνικός λαός θα βγάλει τα τελεσίδικα συμπεράσματα του για το αν ο πραγματικός στόχος τη Ν.Δ είναι η συνταγματική ορθότητα ή η διαρκής θεσμική αυθαιρεσία, με στόχο την οριστική υπονόμευση οποιουδήποτε διαγωνισμού».


ΤΟΥ THECALLER.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια: