Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

«ΛΑΤΡΕΙΑ» ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ! Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΠΡΟΞΕΝΙΟ» ΜΕ ΒΥΡΩΝΑ

Ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα, ένας ακραιφνής καραμανλικός ανέλαβε να προσεγγίσει τον Βύρωνα Πολύδωρα για να προταθεί ως πρόεδρος του ΕΣΡ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr πρωταγωνιστικό ρόλο στις επαφές με τον Βύρωνα Πολύδωρα είχε ο αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος οποίος είχε διατελέσει και επικεφαλής της ΕΥΠ του 2009 όταν ο Βύρων Πολύδωρας είχε οριστεί πρόεδρος της βουλής με πρόταση της νέας Δημοκρατίας.
Σημειώνεται, πως ο κ. Πολύδωρας είχε διατελέσει υπουργός Δημόσιας Τάξης επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή το 2006 μέχρι το 2007. Έκτοτε διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή όσο και με το νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο,
ο οποίος επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε αναλάβει υπουργός εσωτερικών και δημόσιας τάξης.
Φαίνεται πως μετά το «ράπισμα» από το ΣτΕ έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Βύρωνα Πολύδωρα για να προταθεί ως επικεφαλής του ΕΣΡ από την κυβέρνηση προκειμένου να φέρει σε δύσκολη θέση τη Νέα Δημοκρατία και να συμφωνήσει σε ένα στέλεχος που προέρχεται από τις τάξεις της και στην περίπτωση που δε δεχθεί να δημιουργήσει εσωκομματικό πρόβλημα στη ΝΔ.
Υπενθυμίζεται, πάντως, πως ο κ. Πολύδωρας που διαγράφηκε από τη ΝΔ στις 21 Δεκεμβρίου 2013 καθώς καταψήφισε το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, παραβαίνοντας την γραμμή του κόμματός του, από τη στιγμή που έφυγε επετίθετο πολύ συχνά στη ΝΔ και υποστήριζε όλο αυτό το διάστημα την κυβέρνηση, με αιχμή το νόμο Παππά για τις άδειες για τον οποίο έλεγε πως «με το νομοσχέδιο Παππά, τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων», όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής».
*Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης – παραλαβής στα καθήκοντα του Εισαγγελέως αρμοδίου για θέματα τρομοκρατίας Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στις 15/04/2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια: