Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗ ΧΙΟ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ"

Στρατικοποιημένες πολιτοφυλακές ακροδεξιών στρέφονται εναντίον του "εχθρού λαού" σε συντονισμό με το κράτος!

Η εθνικιστική Λέσχη Εφέδρων ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ εκπαιδεύεται  με αντικείμενό «Ασύμμετρες Απειλές», εναντίον των Προσφύγων και του εχθρού λαού...



Μια ακόμη απόδειξη όχι μόνο των κρατικών κατασταλτικών σχεδιασμών αλλά της εμπλοκής επικίνδυνων εθνικιστών-μιλιταριστών στην εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής εναντίον ασύμμετρων απειλών, που στοχοποιούν τον εσωτερικό εχθρό, εργαζόμενο λαό, πρόσφυγες και μετανάστες αποτελεί η ανάρτηση της  ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ.

Όπου αποκαλύπτουν την συστηματική τους εκπαίδευση ως στρατιωτικοποιημένος μηχανισμός που έρχεται να συνεργαστεί-συμπληρώσει τη δράση του Στρατού, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού, της FRONTEX και του ΝΑΤΟ στον πόλεμο εναντίον των μεταναστών!

Ένας πόλεμος που παίρνει και τα χαρακτηριστικά Πογκρόμ που οργανώνουν οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής-ΕΛ.ΑΣ.-ΕΥΠ-Δήμαρχοι και επιχειρηματίες, ιδιαίτερα της τουριστικής βιομηχανίας.
Λέσχες Εφέδρων που συχνά δεν αγχώνονται για να κρύψουν  τη φασιστική τους ιδεολογία και τους δεσμούς τους με Νεοναζιστικές Οργανώσεις, προβάλλουν τον Λαϊκισμό και τον Εθνικισμό τους, για να στραφούν εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, σε ένα νησί όπως η Χίος, που η κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε απέραντη Φυλακή, όπου κρατά έγκλειστους σε άθλιες συνθήκες, ανθρώπους που έσπρωξε στη προσφυγιά και η συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα.  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Δεν υπάρχουν σχόλια: