Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

Τη μια «επιτυχία» μετά την άλλη λέει ότι καταγράφει η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου. Περηφανεύεται πως εφάρμοσε πλήρως το δικό της μνημόνιο και βγάζει τη χώρα από την σκληρή εποπτεία των δανειστών αλλά ταυτόχρονα αυξάνει τη φτώχεια.
Σύμφωνα με έρευνα του ΙΟΒΕ το ποσοστό εκείνων των καταναλωτών που δηλώνουν ότι «όλο και πιο δύσκολα τα βγάζουν πέρα» αυξήθηκε από το 67% στο 70%.
Κατάφερε να έχει ευχαριστημένους τους δανειστές και δυσαρεστημένους τους Έλληνες. Μόνο έτσι βεβαίως θα μπορούσε να έχει τη συνεχή στήριξη της τρόικας για την παραμονή της στην εξουσία και να μην έχει την τύχη των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά.
Διαφημίζει συνεχώς ως μεγάλη... επιτυχία τη μείωση της ανεργίας η υποχώρηση της οποίας οφείλεται σε δυο λόγους:
Πρώτον, γιατί ακόμα και σήμερα νέοι που δεν βρίσκουν δουλειές ή καλές δουλειές μεταναστεύουν στο εξωτερικό.
Δεύτερον, γιατί όποιοι παραμένουν στη χώρα θεωρούνται εργαζόμενοι, ακόμα και με ένα μεροκάματο το μήνα.
Η κυβέρνηση θεωρεί τον εαυτό της,
επιτυχημένο ακόμα και στο μεταναστευτικό.
Και αν πράγματι συμβαίνει αυτό -και δεν το λένε μόνο για προπαγάνδα ή για αυτοϊκανοποίηση, τότε γιατί ο πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Μυτιλήνη θέλει 7 διμοιρίες των ΜΑΤ να τον φρουρούν;.
Περισσότεροι από 170 αστυνομικοί βρίσκονται στο νησί, μετακινήθηκαν εκεί ακόμα και από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πάνω από 40 άτομα με κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κρατικής ασφαλείας του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών. Όλοι για να προστατεύσουν τον κ. Τσίπρα!
Όταν ένας πρωθυπουργός χρειάζεται τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις για να τον προστατεύσουν από τους πολίτες, τότε ο πολιτικός χρόνος του είναι μετρημένος και η έξοδος κοντά, όσες «επιτυχίες» κι αν... βαπτίζει το επιτελείο της προπαγάνδας του.
Το ίδιο έργο είδαμε και με προηγούμενους πρωθυπουργούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: