Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΑΚΡΙΤΑ: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, δέχθηκε πρόταση για να είναι στα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όμως η ίδια αρνήθηκε. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η πρόταση προς την Έλενα Ακρίτα έγινε από τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη. 
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Έλενα Ακρίτα αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση να είναι μεταξύ των προσώπων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. 
Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν (το 2015), η Έλενα Ακρίτα είχε στηρίξει μέσα από παρεμβάσεις της την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αλλά στην συνέχεια, αλλά στην συνέχεια του άσκησε σκληρή κριτική για τις επιλογέες. «Δεν έψαξα για δικαιολογίες. Είπα έκανα λάθος» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. «Την αμορφωσιά του ΣΥΡΙΖΑ τη βλέπουμε και τη ζούμε. Αλλά και η άλλη πλευρά είναι αμόρφωτη. Θα έπρεπε σαν μια παρακαταθήκη να έχουν μια κουλτούρα,
μια φινέτσα. Οι περισσότεροι δεν το έχουν» είχε πει ακόμη η Έλενα Ακρίτα στην συνέντευξή της
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Εδώ και λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση ότι έγινε πρόταση στην Έλενα Ακρίτα να κατέβει υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Σύριζα, μια πρόταση που τελικά δεν την αποδέχθηκε. 
Τι κι άλλοι στη θέση της θα έβλεπαν καλοδεχούμενη μια τέτοια πρόταση η Έλενα Ακρίτα μιλώντας στο TheCaller αρχικά επιβεβαιώνει την είδηση που άρχισε να κυκλοφορεί ως φήμη και εξηγεί τους λόγους που αρνήθηκε να συμπεριληφθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Καταρχάς η πρόταση είναι αληθινή. 
Ο λόγος που δεν δέχτηκα είναι ένα και απλός. 
Από τότε που ήμουν πιο νέα μέχρι και τώρα μου έχουν κάνει πολλές αντίστοιχες προτάσεις για Ευρωβουλευτής, βουλευτής, Επικρατείας. 
Ο λόγος έχει να κάνει με το δικό μου αξιακό σύστημα. Δεν πιστεύω ότι θα είχα να προσφέρω κάτι. Νομίζω ότι στη δημοσιογραφία έχω να προσφέρω περισσότερα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους συναδέλφους εγώ ποτέ μα ποτέ δεν ήθελα ένα τέτοιο πόστο».

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: