Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΞΙΑ... ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ


Φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κοιτάζει μόνο προς την Κεντροαριστερά αλλά και προς την Κεντροδεξιά, στη διαδικασία μετασχηματισμού του σε μαζικό κόμμα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν κυοφορούμενο πολιτικό φορέα αποτελούμενο από πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ και της ΝΔ.
Στον νέο φορέα θα συμμετέχουν μεσαία στελέχη της κυβέρνησης Καραμανλή –τα οποία σήμερα έχουν απομακρυνθεί από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη- αλλά και πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ τα οποία συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχουν ακόμα προσβάσεις και επαφές με κεντροδεξιούς ψηφοφόρους.
Η πρωτοβουλία αυτή θα λειτουργήσει ως «γέφυρα» προκειμένου ο κόσμος που έχει διαχωρίσει τη θέση του από την κυβέρνηση να μπορέσει να περάσει πιο εύκολα στην Κουμουνδούρου.
Στελέχη της κίνησης αυτής έλεγαν ότι ο νέος φορέας θα ανήκει στο «δημοκρατικό προοδευτικό κέντρο» ενώ σύντομα θα έχει βρεθεί και το όνομά του. Η κίνηση αυτή θα δώσει το στίγμα της μέσα από ένα κείμενο,
το οποίο προετοιμάζουν οι εμπνευστές και το οποίο θα δοθεί στην δημοσιότητα στα τέλη του μήνα ή το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με το Newpost, επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης που αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών με απογοητευμένους δεξιούς. Στον νέο φορέα αναμένεται να πάρει μέρος η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αλλά φυσικά και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά ενώ ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος εμφανίζεται να μην επιθυμεί να εμπλακεί στην ιστορία. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κίνηση αυτή είναι σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα…

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: