Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Έναν μικρό ΕΝΦΙΑ ή πολλές φραντζόλες ψωμί θα φάνε από εκατοντάδες χιλιάδες συναλλασσόμενους με τις τράπεζες οι νέες χρεώσεις!
Ουσιαστικά, μόνο η... καλημέρα δεν χρεώνεται, ενώ όποιος κινείται εντός και... εκτός ενός τραπεζικού υποκαταστήματος, πρέπει να είναι έτοιμος να δει υπολογίσιμες απώλειες στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Οι αναλήψεις μετρητών, η ερώτηση υπολοίπου, η επανέκδοση κάρτας, η αλλαγή ΡΙΝ, οι πληρωμές φόρου και το... στήσιμο στον γκισέ, πληρώνονται ακριβά από την 1η Ιουλίου και θα πληρωθούν ακόμη ακριβότερα μετά την 31η Οκτωβρίου, αλλά και από την 1η Ιανουαρίου 2020.
Σχετική ερώτηση για το θέμα των υπέρογκων χρεώσεων των τραπεζών, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της εικόνας των ισολογισμών τους, κατέθεσε ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μιχάλης Κατρίνης.
Ο κ. Κατρίνης ρώτησε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, αν η Κυβέρνηση συναινεί σε αυτές τις χρεώσεις των τραπεζών ή, αν δεν συναινεί,
τι προτίθεται να πράξει με δεδομένη τη συμμετοχή του Δημοσίου σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
* Δημοσιεύτηκε στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

Δεν υπάρχουν σχόλια: