Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΝΕΟ «ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» ΜΕΤΑ ΤΟ «KEMAL REIS; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ «ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ» ΤΟ «ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ»!

Πολύ κοντά στο θερμό επεισόδιο βρίσκονται Ελληνικές και Τουρκικές ναυτικές δυνάμεις λόγω της υπερσυσσώρευσης σε πολύ μικρό χώρο πολλών στρατιωτικών δυνάμεων, με ένα νέο επεισόδιο να λαμβάνει χώρα την Πέμπτη νοτίως του Καστελόριζου, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» και του Βασίλη Σκουρή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται λοιπόν στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr, ελληνικά πολεμικά πλοία πήραν στο κυνήγι το τουρκικό συνοδευτικό του Oruc Reis «Τζένγκις Χαν» ή αλλιώς Cengiz Han, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί εμπλοκή.
Πρόκειται για το δεύτερο, μέσα σε λίγες ημέρες, παραλίγο θερμό επεισόδιο στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, όπου πλέει μεγάλο μέρος του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, αλλά και το Oruc Reis, που συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό τουρκικών πολεμικών πλοίων, μετά τη σύγκρουση της φρεγάτας «Λήμνος» με το τουρκικό KEMAL REIS.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας προσπαθεί να πείσει ότι η φρεγάτα KEMAL REIS πλέει κανονικά!

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας με μήνυμα και βίντεο στο twitter υποστηρίζει ότι η φρεγάτα KEMAL REIS δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και
συμμετέχει κανονικά στην επιχείρηση συνοδείας του Oruc Reis, ωστόσο η φρεγάτα τους έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από τη σύγκρουση που είχε με τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ του ΠΝ.
Το παρακάτω βίντεο είναι πριν από το ατύχημα, απλά είναι προφανές πως οι Τούρκοι δεν θέλουν να δημοσιοποιηθεί ότι εκείνοι είναι που έπαθαν ζημιά κι όχι η ελληνική φρεγάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: