Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ, ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΦΤΩΧΟ ΠΑΠΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 367 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ… ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ «ΕΞΟΥΣΙΑ»  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Σε τι απίστευτο βαθμό μπορεί να αποκτηνωθούν οι ένστολοι αλήτες του Χρυσοχουντίδη, το διαπιστώνουμε από το παρακάτω ηχητικά

Σ' αυτό ένας πολίτης από την Ηλεία, αφηγείται στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου ένα απίστευτο περιστατικό που παρακολούθησε με πρωταγωνιστή ένα ένστολο κουτσαβάκι του Χρυσοχοϊδη, το οποίο θέλησε να δείξει το ανάλγητο πρόσωπο της κρατικής εξουσίας πάνω σε ένα φτωχό παπούλη. 

Με φορτισμένηοργισμένη φωνή ο ακροατής της εκπομπής ξεκινάει την αφήγηση του με την διαπίστωση ότι "ζούμε σε ένα καθεστώς χούντας"
Στην συνέχεια περιγράφει μια "απάνθρωπη", όπως την χαρακτήρισε ενέργεια του διοικητή του Α Τ Κρέστενας. 

Ο μπάτσος εντοπίζει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, απόμαχο ξωμάχο της γης, που πάει στην τράπεζα να πάρει το "φιλοδώρημα", αυτό που ονομάζουν σύνταξη από τον ΟΓΑ των 367 ευρώ. 
Μ' αυτά τα χρήματα θα προσπαθούσε να αγοράσει τα φάρμακά του να επιβιώσει για έναν μήνα. Είναι ένας άνθρωπος "που δεν έχει στον ήλιο μοίρα",

 όπως τόνισε ο ακροατής της εκπομπής. 

Το όργανο της τάξεως όμως εντόπισε ότι ο παπούλης παρανομεί αφού δεν φορούσε σωστά την μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό. Χωρίς δεύτερη κουβέντα του ζητάει τα στοιχεία του και του επιβάλλει πρόστιμο 300 ευρώ. 

"Ο ηλικιωμένος άρχισε να κλαίει και να αναρωτιέται πως θα περάσει τον μήνα. Το αστυνομικό όργανο όμως – όπως καταγγέλλεται – συνέχισε απτόητο το θεάρεστο έργο του…

«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά …Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» – επεσήμανε ο πολίτης", αναφέρει το ρεπορτάζ. 

"Αν ήμουν στο περιστατικό 2-3 λεπτά και τον έβλεπα με τα μάτια μου, -σ.σ τον μπάτσο να κόβει πρόστιμο-  θα τον βούταγα θα τον άρχιζα στις μπουνιές και ας πήγαινα αυτόφωρο" είναι τα λόγια με τα οποία ολοκληρώνει την καταγγελία του ο κάτοικος της Ηλείας.  

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/11/300-367.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ? ΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ...ΟΧΙ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν το λεει το βημα της ιτεας οτι ειναι χουντικοι και χρυσαυγιτες, οι ιδιοι το λενε και μαλιστα καμαρωνουν γι αυτο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 6:56:π.μ.
Ναι ρε μλκ με το απειλητικό το ύφος, τέτοιοι είναι και ύφος σου το δείχνει.