Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Συνελήφθη για χρέη ο γνωστός επιχειρηματίας, Μπάμπης Βωβός.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η σύλληψή του έγινε προχθές στην Κηφισιά για χρέη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 87χρονος κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή της Κηφισιάς από το Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής μετά από εισαγγελική παραγγελία για χρέη και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης ο Μπάμπης Βωβός θα μεταχθεί από τα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ όπου κρατείται στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και πιθανότατα θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Υπενθυμίζεται πως στις 22 Φεβρουαρίου 2013 ο Μπάμπης Βωβός είχε συλληφθεί ξανά για χρέη προς το δημόσιο.

Στις 20 Μαρτίου 2018,

 έγινε γνωστό ότι η κατοικία του βγαίνει προς πλειστηριασμό. Ο κατασκευαστής των επαγγελματικών συγκροτημάτων είχε δει τη βίλα του στο Παλαιό Ψυχικό να βγαίνει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τα 2,64 εκατ. ευρώ. Το σπίτι των 650 τ.μ. σε οικόπεδο άνω του ενός στρέμματος, ήταν από τα πιο ωραία κτίρια της περιοχής.

Χρηματιστήριο Αθηνών: Διαγραφή των μετοχών για πέντε εταιρείες

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εξέτασε πριν λίγες μέρες περιπτώσεις μετοχών εταιρειών, οι οποίες εμπίπτουν στις διατάξεις του Κανονισμού του περί διαγραφής. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών των πέντε εταιριών, οι οποίες τελούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις εταιρείες: Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε, Τηλέτυπος Α.Ε, Αλφα Γκρίσιν, Πήγασος Εκδοτική και Χατζηκρανιώτη.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης όλων των μετοχών των προαναφερόμενων εταιριών από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίζεται η Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια: