Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΣΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Το έχουμε πει πολλές φορές το έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους οτι,  Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος

Ο Ελληνικός λαός μετά από το ανθελληνικό κόμμα του Σύριζα επανέφερε στην εξουσία το εξίσου ανθελληνικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ένα καθόλα συστημικό κόμμα που παίρνει εντολές άνωθεν, που έχει προσκυνήσει το ευρωιερατείο των Βρυξελλών και των Αμερικανων, όπως ακριβώς έκαναν και οι  επαναστάτες των σαλονιών  του Σύριζα.

Ο Ελληνικός μας πήγε από την Σκύλλα στην Χάρυβδη..

Υπηρετούν τα ίδια αφεντικά,όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια του συριζα πέρασαν είτε με την ψήφο είτε με την ανοχή της νέας δημοκρατίας.

Στο θέμα της Μακεδονίας μας οι νεοδημοκρατες ενω το έπαιξαν Μακεδονομάχοι προεκλογικά για τις ψήφους δηλώσαν τώρα ότι θα σεβαστούν την προδοτική συμφωνία των συριζαίων.

Στο θέμα του προσφυγικού ο Κούλης δήλωνε ότι δεν θέλει να μετεγκατασταθούν οι προσφυγες και μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Φανταστείτε ότι τώρα σαν κυβέρνηση κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα μετατρέποντας την χώρα όλη σε ένα απέραντο χοτ σποτ.

Κλείνοντας παραθέτω τις δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής…τέτοιες διεθνιστικές δηλώσεις ούτε ο Τσίπρας δεν θα έκανε :

«Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά».

«Και αν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες».

«Και βεβαίως οι πρόσφυγες οι οποίο τελικά θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας τη δεύτερη πατρίδα, τα παιδιά τους πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες. Αυτό είναι το σωστό. Και θα πάνε σε Ελληνικό σχολείο και εάν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την Ελληνική σημαία. Αυτό είναι το σωστό».

Περαστικά μας…

Υγ1:Αντι να δώσουν κίνητρα,εργασία και οικονομική ασφάλεια στους νέους στην Ελλάδα για να μπορέσει να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα του δημογραφικού θέλουν να το λύσουν με την αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση…

Υγ2:Στην ουσία μιλάμε για αντικατάσταση πληθυσμού όπως παραδέχτηκε και ο αριστερός Ζουγανέλης(αρχίζουν σιγά σιγά και τα λένε και μόνοι τους).

Υγ3.:Δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες,το 80 τοις εκατό σύμφωνα ακόμα και με παραδοχή του συριζαίου Μουζάλα δεν είναι πρόσφυγες από την Συρία αλλά μετανάστες από διάφορες χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Υγ4:Ευτυχώς που ο Κούλης έκανε αυτές τις δηλώσεις για να καταλάβει και ο τελευταίος νεοδημοκράτης πόσο πατριώτες είναι τελικά αυτοί που ψήφισε….

Υγ5:Περαστικά μας…

Υγ6:Κούληδες=Τσίπρες με γραβάτες…

Υγ7:Στην ουσία μόνο αυτό άλλαξε,η γραβάτα…τα άλλα όλα μένουν ίδια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: