Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Απο το φιλοΣαμαρικό antinews

Επιμένει ο πρωθυπουργός να βαυκαλίζεται ότι διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο της κορονο-κρίσης, ενώ οι αρρυθμίες, οι αστοχίες και οι παλινωδίες της λίαν προσφάτως ανασχηματισμένης κυβέρνησης αποδεικνύουν περίτρανα ότι βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Άλλα λένε οι ειδικοί, άλλα κάνει η κυβέρνηση, με τον λαό να τους κοιτάει αποσβολωμένος θεωρώντας πλέον δεδομένο ότι θα ζει σε καθεστώς παρατεταμένης καραντίνας, τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο.

Βέβαια μπορεί να γίνει το θαύμα και να προμηθευτούμε τα εκατομμύρια εμβόλια που μας έταζε η κυβέρνηση μπας και απαλλαγούμε μια ώρα αρχύτερα από τα δεσμά του αόρατου εχθρού.

Μακάρι, αν και η απίστευτη απρονοησία(;) των Βρυξελλών (την οποία δεν κατέστη δυνατό να αντιληφθεί η κυβέρνηση για να λάβει τα μέτρα της) μαρτυρά πως η περίφημη λευτεριά που ευαγγελίζεται το Μαξίμου πάει για το τέλος του έτους.

Με τις ελπίδες του Μητσοτάκη για προκήρυξη πρόωρων εκλογών (που προαναγγέλθηκαν επί της ουσίας μέσω του ανασχηματισμού) προς απεγκλωβισμό από τα αδιέξοδα είτε το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο να εξανεμίζονται.

Μπορούσε κάλλιστα να τις κάνει το καλοκαίρι,

αλλά δεν τόλμησε να αρπάξει την αναπάντεχη πολιτική ευκαιρία που απλόχερα του δόθηκε.

Τώρα πάει... το εκλογικό πουλάκι πέταξε...

Του συνιστούμε λοιπόν να απαλλαγεί πάραυτα από τα όνειρα θερινής νυκτός περί εκλογικού αιφνιδιασμού προς εξαγορά του πολυπόθητου χρόνου πολιτικής διάσωσης και να κοιτάξει να δει πως θα διορθώσει τα τραγικά λάθη που οδήγησαν τη χώρα σε lockdown διαρκείας.

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι οι εμμονές τον έχουν στοιχειώσει και θα συνεχίσει να διολισθαίνει στην άβυσσο των σφαλμάτων.

Πραγματικά θα θέλαμε να μας εξηγήσει γιατί αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ και τα ΜΜΜ, προτίμησε να ενισχύσει την ΕΛ.ΑΣ με ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα-μαμούθ ύψους 31 εκατ. ευρώ.

Αν όντως πιστεύει ότι έτσι θα αρθεί γρηγορότερα το lockdown, καλό είναι να το επιχειρηματολογήσει πειστικά.

Διότι... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Σε κάθε περίπτωση, αυτός είναι ο τιμονιέρης, αυτός ξέρει καλύτερα.

Να μην διαμαρτύρεται ωστόσο όταν θα φεύγει τρέχοντας από την πίσω πόρτα του Μαξίμου για να αποφύγει την οργισμένη και πεινασμένη μεσαία τάξη που συνέθλιψε οικονομικά με τέτοιου είδους καταστροφικές επιλογές.

Στο μεταξύ, ακόμα περιμένουμε κάποια σοβαρή αντίδραση από την κυβέρνηση για τα όσα τραγικά αποκάλυψε κορυφαίος υπουργός σχετικά με το έγκλημα της Θεσσαλονίκης. Κοίτα να δεις που στο τέλος με τα ήξεις αφήξεις θα χαθούν τόσο οι ψήφοι των οργισμένων πιστών που δεν ικανοποιούνται με τίποτα, όσο και των... άπιστων που βράζουν στο ζουμί τους τηρώντας με ευλάβεια τις πρωθυπουργικές εντολές, βλέποντας παράλληλα εξαγριωμένοι να αυξάνονται οι εκατόμβες νεκρών.

Επίσης, περιμένουμε και κάποιο σχόλιο για τα όσα εξωφρενικά αποκάλυψε το Antinews όσον αφορά το παρασκήνιο… των μπλε κάδων που καρατόμησε κραταιούς μέχρι πρότινος εκφραστές του μητσοτακισμού (βλέπε: Είναι η... «οικονόμ(ι)α» ηλίθιε!).

Επιπλέον, αναμένουμε και κάποια ουσιαστική αντίδραση για τις εξελίξεις στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών, όπου η κατάσταση πια είναι τραγελαφική.

Με τα μεμέτια να ανακοινώνουν ότι ξεκινούν άμεσα οι διερευνητικές με τον... κολλητό Δένδια, ενώ έχει προηγηθεί ο εμβολισμός σκάφους μας στα Ίμια κι έχουν βγάλει Navtex για ασκήσεις από το Καστελόριζο μέχρι το Άγιο Όρος.

Για τα παραπάνω ας μην καθυστερήσουν οι απαιτούμενες διαφωτιστικές διευκρινίσεις, καθώς όπως πληροφορούμαστε, μέλη της ΝΔ έχουν αρχίσει να την εγκαταλείπουν ένεκα του εντεινόμενου εθνομηδενισμού, προσχωρώντας σε κόμματα δεξιότερά της μπας και αποφευχθούν οι επαπειλούμενες Πρέσπες του Αιγαίου.

Πυκνώνουν τα σύννεφα δυσαρέσκειας... νεοφιλελεύθερα αδέρφια κι αν δεν σπάσετε σύντομα την παραμορφωτική γυάλα της εξουσίας που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα οδηγώντας σας σε αυταπάτες περί διατήρησης του λαϊκού ερείσματος του ΄19, θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: