Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ» ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ

Μόνιμο εργαλείο υπηρέτησης σκοπιμοτήτων, αυθαιρεσίας και αυταρχισμού αποτελούν οι «μετακινήσεις» υπαλλήλων από υπηρεσία, σε υπηρεσία.

Μέθοδος διοίκησης που ακολουθούν οι Περιφερειακές Αρχές, σημερινές και προηγούμενες και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Με το πρόσχημα των «υπηρεσιακών αναγκών» έφτασε στο σημείο να τοποθετεί νοσηλεύτρια στη Δ/νση Μεταφορών της Π.Ε. Κέρκυρας!!!

Αυτό είναι που λέμε «ο κατάλληλος άνθρωπος,

στην κατάλληλη θέση» ή όπως το λέει ο υπαλληλικός κώδικας «ο υπάλληλος εκτελεί τα καθήκοντα του κλάδου ή της ειδικότητας του».

Σε τέτοια αξιοποίηση του προσωπικού προχωρά η Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων και μάλιστα εν μέσω πανδημίας…

Βέβαια το «μπόι» της το δείχνει μόνο στους εργαζόμενους κι όχι στις εκάστοτε κυβερνήσεις που έχουν «απαγορεύσει» τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με αποτέλεσμα τα κενά των υπηρεσιών να είναι τεράστια, η ανάπτυξη των αρμοδιοτήτων ελλιπής και η εξυπηρέτηση των πολιτών να γίνεται μετ’ εμποδίων.

Στεκόμαστε απέναντι στις σκοπιμότητες και τις αυθαιρεσίες.

Απαιτούμε την ανάκληση των αυθαίρετων «μετακινήσεων» και το σταμάτημα των «μπαλωμάτων» στις υπηρεσίες. Κάλυψη των κενών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 ΟΣΥΑΠΕ για τις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ στην Π.Ε. Κέρκυρας

Αθήνα 18/1/2021

Αριθμ. Πρωτ.: 7

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών, δεν μπορεί να αξιοποιείται από κανέναν για να επιβάλει μεθόδους «παρακολούθησης»

Αναφερόμαστε στα γεγονότα, που καταγγέλλονται από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας με την από 23/12/2020 ανακοίνωσή του, αναφορικά με ενέργειες του Προϊσταμένου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Η εκτροπή κλήσεων του Τμήματος Κτηνιατρικής στο τηλέφωνό του υπηρετώντας προφανώς σκοπιμότητες, δυσχέραινε την λειτουργία της υπηρεσίας και την ομαλή επικοινωνία υπαλλήλων και πολιτών.

Καταγγέλλουμε αυτές τις ενέργειες και συμπεριφορές και απαιτούμε να μην επαναληφθούν. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αξιοποιεί την υποστελέχωση για να επιβάλει αντεργατικές μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: