Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

"ΤΑ ΤΡΙΖΟΝΗΣΙΑ"-ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΣΤΑ ΤΡΙΖΟΝΙΑ

                           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε , 

στην Έκθεση Ζωγραφικής  του Βασίλη Παναρίτη 

όπου εκτίθενται έργα του  

από 31 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2021, ώρα 19.00 έως 21.00

  στα Τριζόνια


 Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ του Συλλόγου "ΤΑ ΤΡΙΖΟΝΗΣΙΑ"

Ο Πρόεδρος                     Η Γεν. Γραμματέας

                                 Σπύρος Μαχαίρας            Λίτσα Αλεξάνδρου - Πανά

τηλ. Επικοινωνίας : 6945608949

Έκθεση ζωγραφικής - Καλοκαίρι  2021 στα Τριζονια,

Άλλη μια αξιόλογη πολιτιστική δράση διοργανωμένη από τον σύλλογο «ΤΑ ΤΡΙΖΟΝΗΣΙΑ» στο στέκι του, το παλιό δημοτικό σχολείο του νησιού Τριζόνια,

που έχει μετατραπεί σε χώρο χαράς και δημιουργίας.

      Κάτοικοι, παραθεριστές και επισκέπτες του νησιού ελεύθερα μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Παναρίτη, από 31 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2021, ώρα 19.00 έως 21.00.

      Εκθέτοντας την καλλιτεχνική του ευαισθησία, ο γνωστός ιατρός, καλλιτέχνης και δημιουργός  Βασίλης Παναρίτης μας λέει:

« Το εκθέτω πάντα περιέχει και την έννοια του εκτίθεμαι. Έτσι αυτή η έκθεση των έργων ζωγραφικής, αποτέλεσμα γόνιμης διαχρονικής  ερασιτεχνικής προσπάθειας ευελπιστώ να μην με εκθέσει. Όλες οι μορφές τέχνης και ιδιαίτερα η ζωγραφική αποτελούν ένα θυσιαστήριο κατάθεσης ψυχής και έτσι ελπίζω να κριθεί με επιείκεια αυτή μου η προσπάθεια επικοινωνίας μαζί σας.

     Μοναδικος στόχος μου όταν αποδέχτηκα την ευγενική πρόταση του πολιτιστικού συλλόγου ήταν να παρακίνησω και άλλους να εκθέσουν την καλλιτεχνική έκφρασή τους. Σε δύσκολους και δίσεκτους καιρούς πιστεύω με θέρμη ότι η τέχνη σε κάθε έκφρασή της είναι ο μόνος δρόμος για την σωτηρία της ανθρώπινής μας υπόστασης.

      Γεννήθηκα στον Πειραιά, έζησα ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικής ζωής  μου στην πατρίδα της καρδιάς μου, ένα χωριό κοντά στην Μονεμβασιά. Σπούδασα γιατρός από πεποίθηση, επέλεξα να εργαζομαι για πολλά χρόνια σε νοσοκομεία της επαρχίας και ιδιαίτερα στην αγαπημένη μου Φωκίδα από ιδεολογία.

      Ειμαι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με γυναίκα από την Άμφισσα, και γονιός δύο τέκνων.

      Δηλώνω  παντοτινός εραστής της θάλασσας και όσων όμορφων πραγμάτων μας ενώνουν, μας κάνουν μια καλή παρέα και μας εξυψώνουν την αισθητική.»

 

 

Αξίξει να την επισκευθείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: