Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

-ΚΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ

Nα αυξηθεί ο ΦΠΑ στις εφημερίδες που κατάντησαν μίνι μάρκετ-σταματήστε επιτέλους το νοσηρό τανγκό με τους μηντιάρχες

Mήπως έχει κάποια πειστική απάντηση ο κος Βαρουφάκης γιατί δεν θα πρέπει να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα έντυπα και δη στις εφημερίδες;

Στις εφημερίδες των θαλασσοδανεισμένων εκδοτών που πλέον δεν είναι εφημερίδες αλλά ένα μικρό μίνι μάρκετ;
Εχει κάποια πειστική απάντηση ο υπουργός πέρα από το διαχρονικό γλέιψιμο στους εκδότες; Κι εφόσον στο mail του αναφέρει ότι θα υπάξει άυξηση του ΦΠΑ γιατί τα γυρίζει; Πιστεύει ότι θα κοροιδέψει τους δανειστές;
Μήπως με τέτοιου είδους ανακολουθίες τούς αναγκάσει να μάς βάλουν το κεφάλι στο νερό μέχρι να τα τινάξουμε; Είναι πάντως απαράδεκτη η νοσηρή σχέση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς με τους νταβατζήδες των ΜΜΕ που είναι ένα μάτσο χρεοκοπημένων.
Ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας στη συνέντευξη του στον Γιώργο Παπαδάκη δεσμεύεται ότι,
από αυτήν την παρέμβαση δεν απειλούνται βασικά αγαθά και υπηρεσίες καθώς επίσης ειδικά καθεστώτα όπως τα νησιά. Είναι το ίδιο τα φάρκακα των ηλικιωμάνων με τις φυλλάδες της διαπλοκής που κουβαλάνε εκατοντάδες εκατομμύρια θαλασσοδάνεια; Τι είδους κωλομπαριλίκια είναι αυτά κύριοι με τους Ελληνες μηντιάρχες, οι πιο πολλοί από τους οποίους φιγουράρουν χωρίς να ελεγχθούν στις μεγαλύτερες λίστες φοροφυγάδων; Αει σιχτίρ κύριοι!

«Να κάνουμε μια ξεκάθαρη συζήτηση επ’αυτού: Δεν θα αυξηθεί στα νησιά. Δεν θα αυξηθεί στα φάρμακα. Δεν θα αυξηθεί στις παραμεθόριες περιοχές. Δεν θα αυξηθεί στα τρόφιμα. Δεν θα αυξηθεί στα βιβλία και στα έντυπα», διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών. Επειδή είχε ξεχάσει να αναφέρει τον τουρισμό ο παρουσιαστής της εκπομπής προσέθεσε ότι στο όχι συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ στα τουριστικά καταλύματα. Σε ερώτηση για το πού θα αυξηθεί, ο κ. Βαρουφάκης επισημαίνει ότι «θα ψάξω να βρω έναν φορολογικό συντελεστή σε ένα άνευ σημασίας αγαθό για να δείξουμε καλή θέληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: