Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Του Γ. Γ.

Κάποια πολιτικά αθύρματα θα έπρεπε εδώ και χρόνια και έχουν εξαφανιστεί από τον δημόσιο βίο και όχι να μας παρουσιάζονται σαν τιμητές της πολιτικής μας ζωής. Ο λόγος για τον Γιάννη Ραγκούση. (Για να μην επαναλαμβανόμαστε, δείτε εδώ το βιογραφικό του). Ο “κύριος”, λοιπόν αυτός έδωσε άλλη μια νότα στον χαβά που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε, –στον ρ/σ real fm– ότι «αυτοί που κάνουν τις διαρροές για τη δολοφονία χαρακτήρα Θεοχαρόπουλου – Τσίπρα θα έχουν πολύ βαριές τύψεις. Αιτία της απομάκρυνσης είναι οι πολιτικές τους απόψεις, αν ήταν με την πολιτική αγιαστούρα του Κασσελάκη κανείς δεν θα τους πείραζε».

Μόνο χαβαλέ μπορεί να κάνουμε για τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που επικρατούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και χωρίς να είμαστε χαιρέκακοι δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε σκωπτικά ότι τώρα κάποιοι ανακάλυψαν την “δολοφονία χαρακτήρα” του Γιώργου Τσίπρα. Κι αυτό γιατί όσοι παρακολουθούμε για χρόνια την πολιτική επικαιρότητα γνωρίζουμε ότι ο Γ. Τσίπρας “πούλησε” τους πρώην συντρόφους του -ανήκε στην Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας- για να γίνει επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφοριακά να συμπληρώσουμε ότι η ΚΟΕ -εκφράζεται από την βδομαδιάτικη εφημερίδα “Δρόμος της Αριστεράς”- αποτέλεσε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχώρησε λίγο μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη του 2015, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε το “ΟΧΙ”, “ΝΑΙ”. Ο Γ. Τσίπρας όμως δεν ακολούθησε τους συντρόφους του. Επέλεξε να σιτίζεται από το κομματικό ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ σαν διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και σαν επιστημονικός συνεργάτης.

Τώρα το μπαγιόκο κόπηκε με τον Γ. Τσίπρα να κάνει λόγο για εκδικητική απόλυση και κύκλους της Κουμουνδούρου να τονίζουν ότι από δω και πέρα δεν θα υπάρχουν αργόμισθοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ

Την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου εορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στο βουνό πάνω από την Αγία Ευθυμία και σε απόσταση 8 χιλ. από το χωριό (τα πρώτα περίπου 4 χιλ. είναι ασφαλτοστρωμένα και τα υπόλοιπα είναι χωματόδρομος με καλή βατότητα).

Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ! ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ & ΣΙΑ (ΛΟΑΤΚΙ+++) ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ενώ συνεχίζεται η Γενοκτονία στην Παλαιστίνη, οι βρεφοκτόνοι σιωναζί ξεσάλωσαν στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ...


"Γιόρτασαν" τον "Μήνα Υπερηφάνειας ΛΟΑΤΚΙ+" με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ "Ουράνιο Τόξο", που ονομάζεται "Fun Therapy" στα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ (Πρωτεύουσα της Παλαιστίνης σύμφωνα με τον γελοίο ΟΗΕ από το 1948 ως σήμερα & το γελοίο δήθεν "διεθνές δίκαιο") και δίπλα στο Τέμενος Αλ Άκσα και τον Ναό του Πανάγιου Τάφου...

Οι εγχώριοι ΛΟΑΤΚΙ+++ γιόρτασαν στην Αθήνα... με ένα κεντρικό σύνθημα έκπληξη: "Ένας νόμος δεν αρκεί"!

Απορία: στο Ελλάντα έχουμε συμμορφωθεί με νόμο... μπορούν να παντρεύονται, να αγοράζουν -το λένε ενοικιάζουν- μήτρες από εξαθλιωμένες φτωχές γυναίκες για να "τεκνοθετούν", να αυτοπροσδιορίζονται, να αλλάζουν φύλο από 15 ετών, να διδάσκεται το "αντιρατσιστικό" μάθημα του τρανσεξουαλισμού από την Γ' Δημοτικού σχολείου κι ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους...

Τι περισσότερα ζητούν; Να μην αποκλείουμε να απαιτείται πιστοποιητικό ανάλογο με το μπόλι των Big Pharma για κυκλοφορία κι εργασία, με σύσταση "υγειονομικών επιτροπών" όπου γιατροί θα εξετάζουν τους πρωκτούς κι όποιοι τον έχουν "ανέπαφο" δεν θα μπορούν να προσληφθούν σε εργασίες...

Αυτοί είναι οι εμμονικοί και μάλιστα με σχέδιο, που υλοποιούν όλες οι αποικίες των ΗΠΑ (πρώτη η Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ελλαδιστάν), όλα τα πολιτικά κόμματα και κινήματα σε διατεταγμένη Υπηρεσία...  Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

 Σεπτέμβρης 2023: Αν παντρευτώ άνδρα θα βρω δουλειά;

ΜΑΡΙΝ ΛΕ ΠΕΝ... 180° ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ …ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΣΙΠΡΑ

Σχολιάζει ο 
Νίκος Κλειτσίκας

Όχι ότι θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας,
αλλά...

«Σύνδρομο Τσίπρα»"Syrizafication"... στην καθομιλουμένη "πολιτικές πιρουέτες, ή σωστότερα το "σύνδρομο της κωλοτούμπας"! Η Ελλάδα διδάσκει "πολιτική" την "πολιτισμένη" δύση... Ο νεολογισμός της πολιτικής επιστήμης που ακολουθούν σήμερα οι πάντες, με αριστερό, δεξιό, ή ακροδεξιό πρόθεμα (δες περισσότερα  ΕΔΩ)

Η Μαρίν Λε Πεν Λεπέν αφαίρεσε από το πρόγραμμά της τις φίλο-Ρωσικές κι αντί-Νατοϊκές θέσεις της...
Το κόμμα «Εθνική Συσπείρωση» (Rassemblement National), που εκπροσωπείται στην κάτω βουλή του γαλλικού κοινοβουλίου από τη Μαρίν Λε Πεν, πριν από τις εκλογές, διέγραψε από την ιστοσελίδα του κόμματός της τις προγραμματικές προτάσεις για εμβάθυνση των δεσμών της Γαλλίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
Η πιρουέτα της Λε Πεν δεν πέρασε στα "ψιλά", ούτε από το "Politico", που σημειώνει:

«Το κόμμα αφαίρεσε αθόρυβα ορισμένες από τις προτάσεις αμυντικής πολιτικής από τον ιστότοπό του, αφαιρώντας τμήματα που προτείνουν την εμβάθυνση των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, καθώς και προτάσεις για διακοπή των σχεδίων συνεργασίας με τη Γερμανία και αποχώρηση από τη Στρατιωτική Διοίκηση του κοινού ΝΑΤΟ» (17 Ιούνη 2024: French far right pulls manifesto that included controversial Russia, NATO plans)

Έτσι, μ' αυτό τον τρόπο, σιγά σιγά η Μαρίν Λε Πεν αφαιρεί από τον Μακρόν και τον Μελανσόν -που θεωρούν τη Ρωσία και τον Πούτιν εχθρό της δημοκρατίας-, το επιχείρημα τους ότι "η ακροδεξιά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον Πούτιν"!

Ταυτοχρόνως, η Λε Πεν αποδυναμώνει το παραμύθι του "Λαϊκού Μετώπου" εναντίον της ακροδεξιάς, ταυτιζόμενη με τις θέσεις Μελανσόν εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και την ενίσχυση της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας με εξοπλισμούς των ουκροναζί!

Ευτυχώς που ο Μακρόν έγινε πρόεδρος, για να μην έλθει η "ακροδεξιά", να μην χαθούν οι "ευρωπαϊκές κατακτήσεις"... τόνιζε η γαλλική Νατοϊκή αριστερά του Μελανσόν και Σια...

Τώρα που μπήκε στο "κάδρο" κι Λε Πεν... ποιο θα είναι το νέο αφήγημα;

Δεν ξεχνάμε τον ρόλο της ευρωπαϊκής Νατοϊκής αριστεράς:

Όπως ακριβώς συνέβη στην Ιταλία με την "ακροδεξιά" Μελόνι...  28 Σεπτέμβρη 2022: ΙΤΑΛΙΑ: «Η νίκη της Μελόνι είναι πλαστή. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ στην ιταλική πολιτική ιστορία!»

Για το πως το "σύστημα" κατασκευάζει κάθε φορά "αριστερούς", "δεξιούς", ή "ακροδεξιούς" ηγέτες, ινδάλματα, ώστε να εκτονώνει την κοινωνική και πολιτική κρίση με την εκάστοτε φορά αναγκαιότητα του "αντιφασισμού",

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στιγμές χαλάρωσης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη  στο αγαπημένο του νησί, στις Σπέτσες. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις Ευρωεκλογές, είχε μεταβεί για λίγες ημέρες ξεκούρασης στην εξοχική κατοικία που διατηρεί στο νησί του Αργοσαρωνικού, ωστόσο, είχε επιστρέψει στην Αθήνα καθώς είχε ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ! 22ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ (ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ...(ΒΙΝΤΕΟ)

περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Άμφισσα, όπου μία 22χρονη- όπως κατήγγειλε η ίδια- ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον σύζυγο της γυναίκας να την χτυπά, ρίχνοντάς της μπουνιά στο πρόσωπο.
«Εδώ μπλέξαμε με καθάρματα. Χτυπάνε τις γυναίκες του κόσμου. Είναι η κόρη μου, είναι 22 χρονών. Και στα καλά καθούμενα εχθές το βράδυ, ο κύριος αυτός την χτύπησε. Και φτάσαμε στα νοσοκομεία και τώρα είναι στον εισαγγελέα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτή η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Φοβόμαστε για την ζωή του κοριτσιού μου», είπε στο Mega ο πατέρας της 22χρονης.

Και συνέχισε: «Διαπληκτίστηκαν έξω σε μαγαζί. Και την χτύπησε. Κάτι της είπε… και την προκάλεσε, και ξαφνικά την χτύπησε στο πρόσωπο. Τώρα είναι στον εισαγγελέα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε οι δυο τους και την χτύπησε. Και από εκεί πήγε στο νοσοκομείο». Ο σύζυγος μετέφερε την 22χρονη αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο πατέρας της κοπέλας. Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του έχει ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.
«Και κατά τη μία η ώρα την νύχτα, δωδεκάμισι, με ειδοποίησαν και πήγα κι εγώ στο νοσοκομείο. Κι ήταν η αστυνομία εκεί πέρα, κι από εκεί πήγαμε στην αστυνομία για καταθέσεις. Κι άλλη φορά το έχει ξανακάνει, και δώσαμε τόπο στην οργή Κάναμε τα στραβά μάτια. Υπάρχει μάρτυρας, βγήκε έξω ο άνθρωπος στις 4 η ώρα το πρωί, ξυπόλητος. Και μόλις του έβαλε τις φωνές εξαφανίστηκε αυτός. Σταμάτησε. Το φόρεμα που φορούσε είναι όλο αίματα. Τα παπούτσια της χάλια η κατάσταση», είπε ο πατέρας της 22χρονης η οποία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να προχωρούν στη σύλληψή του.

«Ήμουν 7 μηνών έγκυος όταν με χτύπησε για πρώτη φορά»

Η 22χρονη, μιλώντας στο Live News, περιέγραψε τον Γολγοθά που βιώνει τους τελευταίους μήνες στα χέρια του συζύγου της.

«Αρχικά, θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο, να τους ξεμπροστιάζουν,

"ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ..."

MeLou
Σε οποιαδήποτε κανάλι άλλης χώρας έβγαινε κεντρική παρουσιάστρια να υπερασπιστεί με τέτοια μανία έναν θύτη θα είχε απολυθεί χθες. Στο #StarChannelTv συνεχίζει να είναι απλά Τρίτη.

ΕΜΕΤΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...

 Μία κοινωνία σε αποκτήνωση και μία τηλεόραση σε παράκρουση. Η υπόθεση με την αποτρόπαια συμπεριφορά του ποινικολόγου Λύτρα, που ξυλοκόπησε με αδιανόητη αγριότητα τη σύζυγό του – έχοντας και ιστορικό ανάλογων συμπεριφορών – δεν φαίνεται να συγκινεί το ίδιο όλους.

Και κυρίως υπάρχουν άνθρωποι, που ανενδοίαστα και προκλητικα εξισώσουν το θύτη με το θύμα, δείχνοντας την άρρωστη νοοτροπία, που υπάρχει σε ένα κομμάτι της κοινωνίας, φυσικά και της τηλεόρασης.
Μετά την Ζήνα Κουτσελίνη, που ανησύχησε για την καριέρα του νταή δικηγόρου και την γελοία δήλωση του του Αλέξη Κούγια περί “ανδρίκιας” παραδοχής της πράξης από τον ποινικολόγο – αφού βέβαια πιάστηκε στα πράσα και δεν μπορούσε πλέον να επιβάλλει τη σιωπή – ήρθε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Βαγγέλης Παπαδημητρίου.
Φαίνεται ότι κάποιοι δεν ξεχωρίζουν τις προσωπικές τους σχέσεις από τις πράξεις των ανθρώπων. Ο κ. Παπαδημητρίου είπε μεν ότι θα συνεχίσει να… αγαπάει και είναι φίλος του Λύτρα – ως εδώ ίσως δεν υπάρχει θέμα, ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τους φίλους του.
Αλλά το συνέχισε. Είπε ότι ο Λύτρας δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση (αλήθεια ε;;;;, έφαγε άγριο ξύλο και ο δικηγόρος😉 και ότι «οι εσωτερικές πληγές και για τους δύο ανθρώπους (!!!!)», βάζοντας στην ίδια μοίρα τον άθλιο θύτη με το ανυπεράσπιστο θύμα, που βίωνε δίπλα του τα αβίωτα.
Κάτι συμβαίνει στην κοινωνία μας. Και είναι πολύ ανησυχητικό και άρρωστο…
Γιάννα
Ό,τι σκατά είναι η Κουτσελινη, είναι κι αυτός! Κι αυτός είναι δέκα φορές περισσότερο, διότι παρουσιάζεται καθημερινά με ένα δήθεν αριστερό προσωπείο στο χαμαιτυπείο του Σκάι. Εμετός