Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Γράφει ο mitsos175

Ένα από τα πειράματα που έγιναν στις ευρωεκλογές ήταν η επιστολική νοθεία, αλλά δε θα μιλήσουμε τώρα γι’ αυτό. «Όποιος έχει μάτια βλέπει» λέει ο λαός. Εδώ θα πούμε για το μεγάλο πείραμα.
Παρατηρήσατε πως, ενώ πριν τις ευρωεκλογές οι ΑΡΔ μιλούσαν για 70% αύξηση στο ρεύμα, τώρα έχουν μουγκαθεί; «Δε θα γίνει δηλαδή»; Θα γίνει, αλλά δε θα το λένε πια δημόσια, δε θα καμαρώνουν για τη ληστεία.

Πριν τις εκλογές οι χουντικοί της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης δεν γνώριζαν τις αντοχές των ψηφοφόρων. Τα γίδια τους είχαν καταπιεί πολλά. Τη φυλάκιση στην πανδημία, τα πρόστιμα, τα σκάνδαλα, τις αυξήσεις σε βασικά αγαθά κοκ. Ήθελαν λοιπόν να δουν αν θα καταπιούν κι άλλα.
Είδαν με τρόμο πως έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ακόμα και λούμπεν δικοί τους, που τους ψήφιζαν ό,τι κι αν έκαναν, τους μαύρισαν! Ήταν φυσικό, η μαύρη αγορά μας έγδαρε, αλλά ο Μητσοτάκης ήθελε να δει μέχρι που τον παίρνει να προχωρήσει.

Μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα συνεχίσει τη λεηλασία. Πιο ήσυχα αυτή τη φορά. «Σεμνά και ταπεινά» θα συνεχίσουν την καταστροφή και το ξεπούλημα. Ο μόνος τρόπος να έπαιρνε πίσω μερικά, ήταν να έρχονταν δεύτερος. Αυτό βέβαια θα άνοιγε και τον ασκό του Αιόλου στη συμμορία του, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, λόγω της γνωστής διάλυσης που επικρατεί στα άλλα κόμματα.

Οι της Νέας Αριστεράς έκαναν ό,τι μπορούσαν (και τα κατάφεραν) για να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάποιος πρέπει να τους πάρει, αυτός είναι ο Μητσοτάκης, αυτόν βοήθησαν.

Οι μαυραγορίτες λοιπόν θα συνεχίσουν. Οι ΑΡΔ θα προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν. Στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να προσέξουν μην τους φύγει καμιά… πορδή, γιατί θα ακούμε την κλανιά στο χαζοκούτι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, τουλάχιστο για ένα χρόνο!

Φυσικά θα τονίζουν πως ο Κασσελάκης είναι gay με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κατηγορηθούν για ομοφοβία, αλλά ταυτόχρονα να θυμίζουν στους φασίστες ποιος μπορεί να έρθει. Εννοείται πως η μόνη φοβία που έχουν είναι να μην χάσουν την κουτάλα, γι αυτό και θα κάνουν τα πάντα.
Ήδη θέλουν να βάλουν χέρι το ΠΑΣΟΚ,

ώστε να μην ενωθεί ποτέ με το άλλο ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ. Θα παίζουν τις διαφωνίες, τα λάθη των άλλων κομμάτων, ενώ θα κρύβουν τα δικά τους.

Στις ευρωεκλογές αυτές τρόμαξαν περισσότερο γιατί περίμεναν 1.500.000 ψήφους. Δεν είναι το χαμηλό ποσοστό που τους πείραξε τόσο, έτσι κι αλλιώς πρώτοι είναι λόγω της διάσπασης των άλλων.
1.500.000 υπογραφές όμως συγκέντρωσαν οι γονείς των δολοφονημένων στα Τέμπη. Ήλπιζαν λοιπόν να ξεπλύνουν το έγκλημα μέσω αυτών των εκλογών. 1.200.000 γίδια δε φτάνουν για μπάζωμα του εγκλήματος. Και τώρα τι; Θα τα ρίξει στον Καραμανλή που αναμφισβήτητα έχει ευθύνες; Θα συνεχίσει να στηρίζει το φονιά; Τα πράγματα ζόρισαν πολύ για το χουντικούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: