Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Του Γ. Γ.

Κάποια πολιτικά αθύρματα θα έπρεπε εδώ και χρόνια και έχουν εξαφανιστεί από τον δημόσιο βίο και όχι να μας παρουσιάζονται σαν τιμητές της πολιτικής μας ζωής. Ο λόγος για τον Γιάννη Ραγκούση. (Για να μην επαναλαμβανόμαστε, δείτε εδώ το βιογραφικό του). Ο “κύριος”, λοιπόν αυτός έδωσε άλλη μια νότα στον χαβά που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε, –στον ρ/σ real fm– ότι «αυτοί που κάνουν τις διαρροές για τη δολοφονία χαρακτήρα Θεοχαρόπουλου – Τσίπρα θα έχουν πολύ βαριές τύψεις. Αιτία της απομάκρυνσης είναι οι πολιτικές τους απόψεις, αν ήταν με την πολιτική αγιαστούρα του Κασσελάκη κανείς δεν θα τους πείραζε».

Μόνο χαβαλέ μπορεί να κάνουμε για τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που επικρατούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και χωρίς να είμαστε χαιρέκακοι δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε σκωπτικά ότι τώρα κάποιοι ανακάλυψαν την “δολοφονία χαρακτήρα” του Γιώργου Τσίπρα. Κι αυτό γιατί όσοι παρακολουθούμε για χρόνια την πολιτική επικαιρότητα γνωρίζουμε ότι ο Γ. Τσίπρας “πούλησε” τους πρώην συντρόφους του -ανήκε στην Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας- για να γίνει επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφοριακά να συμπληρώσουμε ότι η ΚΟΕ -εκφράζεται από την βδομαδιάτικη εφημερίδα “Δρόμος της Αριστεράς”- αποτέλεσε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχώρησε λίγο μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη του 2015, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε το “ΟΧΙ”, “ΝΑΙ”. Ο Γ. Τσίπρας όμως δεν ακολούθησε τους συντρόφους του. Επέλεξε να σιτίζεται από το κομματικό ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ σαν διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και σαν επιστημονικός συνεργάτης.

Τώρα το μπαγιόκο κόπηκε με τον Γ. Τσίπρα να κάνει λόγο για εκδικητική απόλυση και κύκλους της Κουμουνδούρου να τονίζουν ότι από δω και πέρα δεν θα υπάρχουν αργόμισθοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: