Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Παρακολουθήσαμε την συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον Αντώνης Σρόιτερ και στην τηλεόραση του Alpha.

Οσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμενόμενα εκτός του σημείου όπου με λεκτικές ακροβασίες προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με τις αναφορές του για το μαύρο χρήμα στα κόμματα.

“Στην ανάρτησή σας εννοείται ότι ο προηγούμενος ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε μαύρα χρήματα ναι ή όχι“,ρωτάει ο δημοσιογράφος για να πάρει την διφορούμενη απάντηση: “Απ’ ότι γνωρίζω δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αλλά θα πρέπει να μιλήσετε στον πρώην οικονομικό διευθυντή”. Δηλώνει άγνοια δηλαδή, αλλά παραπέμπει τον δημοσιογράφο στον πρώην οικονομικό υπεύθυνο του κόμματος.

“Εσας σας έχει προτείνει κανείς στον ένα χρόνο που είστε επικεφαλής στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρετε μαύρα χρήματα για να μπορέσετε να ξελασπώσετε το κόμμα”, επανέρχεται ο Σρόιτερ.
“Η απάντηση είναι ναι” είναι η τοποθέτηση Κασσελάκη, για να αφήσει άναυδο τον δημοσιογράφο.
“Δεν το έχετε πει αυτό. Οταν γνωρίζεται ότι κάποιος προσφέρει μαύρο χρήμα και δεν το λέτε στην ουσία συνεργείτε σε ένα αδίκημα” είναι η αναμενόμενη τοποθέτηση του Σρόιτερ.

Σε εμφανή αμηχανία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βρει τις λέξεις για να ξεκολλήσει απ’ την δύσκολη θέση που βρέθηκε.
“Δεν μου έχει δώσει κάνεις σακούλα, αλλά από την άλλη υπάρχει αυτή η ιδέα στην Ελλάδα: βρες άλλους πόρους”, ήταν η απάντηση Κασσελάκη.

Ο δημοσιογράφος δεν είχε καμιά διάθεση να τον στριμώξει,

αν και πιθανόν αντιλήφθηκε στην αμηχανία που ήταν.

vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: